Apple iPhone Mac News

O Gurman επιβεβαιώνει τις φήμες για τα μοντέλα iPhone 14 με οθόνη Hole-Punch, επανασχεδιασμένο MacBook Air με τσιπ M2 και άλλα

Στην τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου του Power On, ο Mark Gurman του Bloomberg επανέλαβε τις προσδοκίες του για νέα προϊόντα της Apple το 2022, συμπεριλαμβανομένης της σειράς iPhone 14, ενός επανασχεδιασμένου MacBook Air με τσιπ M2, ενός iPad Pro με ασύρματη φόρτιση και πολλά άλλα.

 

Ο Gurman είπε ότι τουλάχιστον ορισμένα μοντέλα iPhone 14 που θα κυκλοφορήσουν φέτος θα διαθέτουν σχέδιο οθόνης με Hole-Punch, όπως έχουμε ακούσει από άλλες πηγές, όπως ο αναλυτής Ming-Chi Kuo. Ο σχεδιασμός με Hole-Punch αναφέρεται σε μια οθόνη με μόνο μια μικρή κυκλική εγκοπή για την μπροστινή κάμερα, όπως υπάρχει ήδη σε ορισμένα smartphone της αγοράς. Αυτός ο σχεδιασμός θα είχε ως αποτέλεσμα την αφαίρεση της εγκοπής και το σύστημα Face ID πιθανότατα θα μετακινηθεί κάτω από την οθόνη.

Η Apple επίσης σχεδιάζει ένα επανασχεδιασμένο MacBook Air που θα τροφοδοτείται από ένα νέο τσιπ M2 που θα είναι «οριακά πιο γρήγορο» από το τσιπ M1, σύμφωνα με τον Gurman. Αναμένει ότι το τσιπ M2 θα έχει CPU 8 πυρήνων όπως το τσιπ M1 με GPU 9 ή 10 πυρήνων, κάτι που θα ήταν μια αναβάθμιση σε σχέση με τις επιλογές GPU 7 ή 8 πυρήνων για το τρέχον MacBook Air.

Ο Gurman αναμένει επίσης μια μικρότερη έκδοση silicon του Mac Pro desktop tower που θα κυκλοφορήσει φέτος με CPU έως και 40 πυρήνων και GPU 128 πυρήνων, μαζί με ένα νέο Mac mini και ένα νέο μεγαλύτερο iMac. Το 2022 θα πρέπει να είναι το έτος που η Apple θα ολοκληρώσει τη μετάβασή της από τους επεξεργαστές Intel στα δικά της προσαρμοσμένα σχεδιασμένα τσιπ, καθώς η Apple είπε ότι η αλλαγή θα χρειαζόταν περίπου δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί όταν ανακοίνωσε για πρώτη φορά τα σχέδιά της τον Ιούνιο του 2020.

Μία από τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες προϊόντων της Apple για το 2022 θα ήταν τα ακουστικά AR/VR που φημολογούνται εδώ και καιρό, τα οποία ο Gurman είπε ότι θα μπορούσε να ανακοινωθεί στο WWDC 2022, αλλά προειδοποίησε ότι το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του προϊόντος έχει καθυστερήσει στο παρελθόν.

Η Apple σχεδιάζει επίσης να κυκλοφορήσει ένα νέο iPhone SE με 5G, ένα iPad Pro με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης, μια ανθεκτική έκδοση του Apple Watch και πολλά άλλα το 2022, σύμφωνα με τον Gurman πάντα.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα