News

Το iPhone SE του 2022 θα έχει 5G, αλλά δεν θα αλλάξει σχεδιαστικά, η σημαντική ενημέρωση έρχεται το 2024

Το επερχόμενο iPhone SE του 2022 θα αποκτήσει τεχνολογία 5G και ένα ενημερωμένο τσιπ της σειράς Α, αλλά δεν θα έχει σημαντικές αλλαγές σχεδιασμού, δήλωσε σήμερα ο διαρρήκτης Dylandkt, επαναλαμβάνοντας πολλές από τις προηγούμενες φήμες για το iPhone SE που έχουμε ακούσει.

Οι φήμες για το iPhone SE τρίτης γενιάς προκαλούν σύγχυση τα τελευταία δύο χρόνια, επειδή ορισμένες από τις πληροφορίες υποδεικνύουν έναν σημαντικό επανασχεδιασμό με εμφάνιση σε στυλ iPhone 11 χωρίς κουμπί αρχικής οθόνης Touch ID και μειωμένα πλαίσια, αλλά οι φήμες προφανώς περιέγραφαν δύο ξεχωριστές συσκευές .

Εκτός από το iPhone SE του 2022, το οποίο θα μοιάζει με iPhone 8 ακριβώς όπως το μοντέλο του 2020, η Apple εργάζεται σε ένα μελλοντικό iPhone SE που θα καταργήσει το κουμπί

Σύμφωνα με το Dylandkt, η Apple αναπτύσσει ένα iPhone SE που είναι «παρόμοιο με το XR / 11» αλλά με «ελαφρώς μικρότερο μέγεθος οθόνης». Αυτή η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024.

 

Ο αναλυτής οθόνης Ross Young λέει επίσης ότι η Apple εργάζεται σε ένα iPhone 2024 με οθόνη 5,7 έως 6,1 ιντσών και κάμερα hole-punch, την οποία η Apple αναμένεται να υιοθετήσει για τη σειρά iPhone «Pro» το 2022.

Ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo είχε δηλώσει το 2019 ότι η Apple εργαζόταν σε ένα «iPhone SE‌ Plus» με σχέδιο πλήρους οθόνης, χωρίς Face ID και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID ενσωματωμένο στο κουμπί λειτουργίας στο πλάι της συσκευής. Αυτό το iPhone SE δεν υλοποιήθηκε ποτέ, αλλά είναι πιθανό ο Kuo να μιλούσε για τη μελλοντική τεχνολογία που σχεδιάζει να παρουσιάσει η Apple το 2024.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα
Apple News

Κίνδυνος με λειτουργία “Απώλειας” των AirTags

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η ‘’Λειτουργία απώλεια’’ του AirTag, που επιτρέπει σε οποιονδήποτε έχει iPhone, να σαρώνει ένα χαμένο AirTag για να εντοπίσει τα