Apple iOS iPhone News

Bολικό να ξεκλειδώνεις δωμάτιο ξενοδοχείου με το iPhone

Το iOS 15 και το watchOS 8 εισάγουν τη δυνατότητα προσθήκης των κλειδιών σε δωμάτια ξενοδοχείων στην εφαρμογή wallet στο iPhone και στο Apple Watch, επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε πρόσβαση στο δωμάτιό σας, τους ανελκυστήρες και άλλες κλειδωμένες περιοχές πατώντας απλά το iPhone ή το Apple Watch σας σε μια κάρτα αναγνώρησης. Το χαρακτηριστικό εξαλείφει την ανάγκη για μια παραδοσιακή πλαστική κάρτα δωματίου.

Τον περασμένο μήνα, η αλυσίδα ξενοδοχείων Hyatt έγινε η πρώτη που υιοθέτησε το χαρακτηριστικό σε έξι τοποθεσίες στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των Andaz Maui στο Wailea Resort, Hyatt Centric Key West Resort & Spa, Hyatt House Chicago/West Loop-Fulton Market, Hyatt House Dallas/Richardson, Hyatt Place Fremont/Silicon Valley και Hyatt Regency Long Beach.

Ο Rich DeMuro του KTLA επισκέφτηκε πρόσφατα την τοποθεσία του Long Beach για να δοκιμάσει το χαρακτηριστικό, όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που εντοπίστηκε από το blog Appleosophy.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Hyatt, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να προσθέσουν το κλειδί του δωματίου τους στην εφαρμογή wallet αφού ολοκληρώσουν μια κράτηση και θα ειδοποιηθούν όταν φτάσει η ώρα του check-in. Μόλις ένας επισκέπτης κάνει check-in και το δωμάτιο είναι έτοιμο, το κλειδί δωματίου στην εφαρμογή του wallet θα ενεργοποιηθεί για άμεση χρήση και θα εμφανίσει τον αριθμό του δωματίου του επισκέπτη και τη διάρκεια της κράτησης.

Ο DeMuro δοκίμασε τη λειτουργία με ενεργοποιημένη τη λειτουργία Express Mode, που σημαίνει ότι το iPhone δεν χρειάζεται να ξεκλειδωθεί για να χρησιμοποιηθεί ως κλειδί δωματίου ξενοδοχείου. Η διαδικασία ήταν γρήγορη, επιτρέποντάς του να αποκτήσει πρόσβαση στο δωμάτιό του και στο ασανσέρ σε κλάσματα δευτερολέπτου. Η λειτουργία Express μπορεί να απενεργοποιηθεί για χρήστες που προτιμούν ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας.

Σε περίπτωση που το iPhone ξεμείνει από μπαταρία, μια αυτόματη λειτουργία Power Reserve επιτρέπει στη συσκευή να χρησιμοποιείται ως κλειδί ξενοδοχείου για έως και πέντε ώρες.

Τα κλειδιά δωματίων ξενοδοχείου στην εφαρμογή του wallet είναι και βολικά και μπορούν να προσφέρουν μια ανέπαφη εμπειρία. Εάν ένας επισκέπτης της Hyatt χρειάζεται να αλλάξει δωμάτιο, να παρατείνει τη διαμονή ή να ζητήσει check out αργά, το ξενοδοχείο μπορεί να ενημερώσει το κλειδί του δωματίου του επισκέπτη στην εφαρμογή του wallet από απόσταση, εξαλείφοντας την ανάγκη να επισκεφτεί ο επισκέπτης τη ρεσεψιόν. Όταν έρθει η ώρα να κάνετε check out, οι επισκέπτες μπορούν να το κάνουν μέσω της εφαρμογής Hyatt και το κλειδί δωματίου θα απενεργοποιηθεί εξ αποστάσεως.

Η Hyatt σχεδιάζει να διαθέσει τα κλειδιά δωματίων ξενοδοχείου στην εφαρμογή Wallet παγκοσμίως με την πάροδο του χρόνου και πιθανότατα θα ακολουθήσουν και άλλες αλυσίδες ξενοδοχείων, αλλά η δυνατότητα παραμένει περιορισμένη προς το παρόν.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα