Apple iPhone

Η Samsung τρολάρει την Apple για την έλλειψη καινοτομίας στην τελευταία σειρά iPhone

Η Samsung συνεχίζει με τη διαφημιστική της καμπάνια που δυσφημεί τις συσκευές Apple, αυτή τη φορά μοιράζοντας μια σειρά από tweets που μιλούν για την έλλειψη ενος αναδιπλούμενου iPhone απο την νέα σειρά της Apple και αντιπαραθέτοντας την κάμερα 48 megapixel του iPhone 14 Pro με την κάμερα 108 megapixel του Galaxy S22.

“What the Flip, Apple?” διαβάζουμε στο πρώτο tweet, το οποίο επισημαίνει την ημερομηνία κυκλοφορίας της πρώτης αναδιπλούμενης συσκευής της Samsung. Το δεύτερο tweet έχει το ίδιο θέμα “first-to foldables”, ενώ το τρίτο σημειώνει ότι οι συσκευές Samsung έχουν κάμερες υψηλότερων megapixel εδώ και αρκετά χρόνια.

Η Samsung φτιάχνει και μοιράζεται διαφημίσεις κατά της Apple πριν από την ανακοίνωση των νέων μοντέλων iPhone 14 και η εταιρεία έχει μακρά ιστορία προσβολής απο διαφημίσεις των συσκευών της Apple προκειμένου να προωθήσει τα δικά της προϊόντα. “Buckle up for Apple’s latest launch,” ανέφερε μια διαφήμιση που κυκλοφόρησε στις αρχές Σεπτεμβρίου. “As you enter a world where heads will turn, must none in your direction. Where the highest resolution smartphone will be in someone else’s pocket.”

Μια δεύτερη διαφήμιση “Join the flip side” που κυκλοφόρησε την Πέμπτη προσπάθησε να πείσει τους χρήστες του iPhone να αλλάξουν το κινητό τους για το Galaxy Flip, δείχνοντας έναν θαυμαστή του iPhone που λαχταράει πάνω από την αναδιπλούμενη τεχνολογία.

Η Samsung στο παρελθόν έχει κοροϊδέψει τις σχεδιαστικές αποφάσεις της Apple, όπως η αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών μόνο για να ακολουθήσει το παράδειγμά της και να κάνει την ίδια κίνηση λίγα χρόνια αργότερα. Η Samsung έχει ένα πλεονέκτημα σε αυτή την περίπτωση, καθώς κυκλοφόρησε για πρώτη φορά με αναδιπλούμενες συσκευές και κάμερες υψηλής ανάλυσης, αλλά θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν υπάρχουν χαρακτηριστικά του iPhone 14 Pro που θα υιοθετήσει η Samsung στο μέλλον.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα