Apple iPhone

Τα iPhone αντιμετωπίζει προβλήματα παραγωγής λόγω Covid

Τα πρόσφατα λανσαρισμένα iPhone 13 και iPhone 13 Pro προφανώς χτυπάνε στην παραγωγή, λόγω ενός νέου κύματος ανησυχιών για την υγεία και περιορισμένης παραγωγικής ικανότητας για τα συστήματα κάμερας των συσκευών στο Βιετνάμ, σύμφωνα με νέα έκθεση της Nikkei Asia.

iPhone-13-Pro-Feature-Blue.jpeg

Τα iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max Max διαθέτουν οπτική σταθεροποίηση εικόνας με δυνατότητα αλλαγής αισθητήρα, ένα χαρακτηριστικό που προηγουμένως ήταν αποκλειστικό για το iPhone 12 Pro Max και η επέκταση του χαρακτηριστικού είναι η βασική αιτία παραγωγής δυσκολίες.

Σύμφωνα με τη σημερινή έκθεση, η επέκταση της αλλαγής αισθητήρα OIS σε όλα τα μοντέλα της σειράς iPhone 2021 έχει επιβαρύνει τους προμηθευτές της Apple καθώς η ζήτηση για το σύστημα είναι σημαντικά υψηλότερη, προσθέτοντας πίεση για την κάλυψη των προτύπων υψηλής ποιότητας της Apple, αυξάνοντας τη ζήτηση , και τη μάχη ενάντια στην παγκόσμια κρίση υγείας.

Αυτό έθεσε τους προμηθευτές στη θέση να πρέπει να αυξήσουν την παραγωγή χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο την ποιότητα της παραγωγής, με φόντο τους αυστηρούς περιορισμούς λόγω του COVID.

“Οι συναρμολογητές μπορούν ακόμα να παράγουν τα νέα iPhone, αλλά υπάρχει ένα κενό στην προσφορά ότι τα αποθέματα των μονάδων της κάμερας τελειώνουν”, δήλωσε ένα από τα στελέχη με άμεση γνώση στο Nikkei Asia. 

“Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να παρακολουθούμε την κατάσταση στο Βιετνάμ κάθε μέρα και να περιμένουμε να αυξήσει την παραγωγή”.

Η ζήτηση για τα νέα iphone 13 και iphone 13 Pro ήταν υψηλή, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις που μοιράστηκαν οι αναλυτές.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα