AirPods Apple Mac

Θα δούμε Apple Event μέσα στον Οκτώβριο ;

  • Φημολογείται ότι η Apple θα φιλοξενήσει μια εκδήλωση αυτόν τον μήνα για να αποκαλύψει νέα μοντέλα MacBook Pro, ένα επανασχεδιασμένο Mac mini και τα τρίτης γενιάς AirPods. Ενώ η ημερομηνία της φημολογούμενης εκδήλωσης Οκτωβρίου της Apple δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, ο χρόνος της έχει αρχίσει να περιορίζεται, δίνοντας μας μια υπόδειξη για το πότε θα μπορούσαμε να δούμε την εκδήλωση.

Apples-keynote-event_tim_cook_03252019.jpg.landing-big_2x.jpeg

Η Apple πραγματοποίησε μια εκδήλωση την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου όπου ανακοίνωσε τη σειρά iPhone 13, το Apple Watch Series 7, το iPad mini έκτης γενιάς και το iPad ένατης γενιάς. 

Πέρυσι, η Apple πραγματοποίησε τρεις εκδηλώσεις το φθινόπωρο, τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.

Αυτό το φθινόπωρο, ο Mark Gurman του Bloomberg εικάζει, ότι η Apple θα πραγματοποιήσει δύο εκδηλώσεις, με τη δεύτερη να επικεντρώνεται στο Mac. Μια εκδήλωση της Apple τον Οκτώβριο το 2021 θα ήταν επίσης σύμφωνη με τα προηγούμενα χρόνια, αφού η εταιρεία πραγματοποίησε μια εκδήλωση τον Οκτώβριο στα επτά από τα τελευταία δέκα χρόνια:

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020

Η Apple συνήθως πραγματοποιεί τις εκδηλώσεις της την Τρίτη, με προσκλήσεις να αποστέλλονται στα μέσα ενημέρωσης μία εβδομάδα νωρίτερα. Αρχικά θεωρήθηκε ότι ο χρόνος της ετήσιας προώθησης της Back to School της εταιρείας μπορεί να άφηνε να εννοηθεί ότι η εκδήλωση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, αλλά χωρίς να έχουν αποσταλεί ακόμη προσκλήσεις, ένα γεγονός στις 12 Οκτωβρίου μπορεί πλέον να αποκλειστεί. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν τώρα μόνο δύο εφικτές επιλογές για μια εκδήλωση αυτόν τον μήνα:

Τρίτη 5 Οκτωβρίου

Τρίτη 12 Οκτωβρίου

Τρίτη 19 Οκτωβρίου

Τρίτη 26 Οκτωβρίου

Για μια εκδήλωση στις 19 Οκτωβρίου ή στις 26 Οκτωβρίου, θα μπορούσαμε να δούμε να αποστέλλονται προσκλήσεις την Τρίτη 12 Οκτωβρίου ή την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, αντίστοιχα. 

Ωστόσο, η Google ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει την επόμενη εκδήλωση Pixel στις 19 Οκτωβρίου και ενώ η Apple θα μπορούσε να επιλέξει να αντιμετωπίσει την εκδήλωση της Google, η Apple φαίνεται να προτιμά ημερομηνίες πιο κοντά στο τέλος του μήνα ούτως ή άλλως, οπότε Οκτώβριος 26 είναι πιθανώς είναι η πιο πιθανή ημερομηνία σε αυτό το σημείο. Ο Νοέμβριος παραμένει μια πιθανότητα, αλλά με βάση τα προηγούμενα γεγονότα, φαίνεται ότι στα τέλη Οκτωβρίου είναι όταν θα δούμε τα τελευταία προϊόντα της Apple να κυκλοφορούν το 2021.

Θα ενημερώσουμε μόλις μάθουμε περισσότερα για το πότε έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση Οκτωβρίου της Apple.

Και φυσικά όπως και κάθε εκδηλώσει θα μεταδοθεί live για να έχουμε σχολιασμό για τα νέα προϊόντα που είναι να δούμε !

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα