News Tech

Η DJI λανσάρει τη νέα Modular Action 2 Camera

Η DJI ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της τελευταίας compact κάμερας, της DJI Action 2, η οποία είναι μια ενημέρωση της αρχικής DJI Action. Η DJI κατασκεύασε την Action 2 με interchangeable and adaptive magnetic design που μπορεί να φιλοξενήσει μια σειρά από αξεσουάρ για καδράρισμα, λήψη και παρακολούθηση.

Η Action 2 είναι μικρότερη και πιο ισχυρή από την αρχική κάμερα Action, με βάρος 56 γραμμάρια. Ο αρθρωτός σχεδιασμός και τα συνοδευτικά αξεσουάρ επιτρέπουν στο Action 2 να χρησιμοποιείται για μια σειρά δραστηριοτήτων, από ποδήλατο μέχρι σερφ και vlogging.

Σύμφωνα με την DJI, η Action 2 είναι ανθεκτική στη σκόνη και αδιάβροχη, επομένως είναι ιδανική για περιπέτειες και extreme sports. Υπάρχει ένας αισθητήρας 1/1,7 ιντσών που μπορεί να καταγράψει βίντεο 4K με ταχύτητα έως και 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο και έχει εξαιρετικά ευρύ οπτικό πεδίο 155 μοιρών για ευρυγώνιες λήψεις.

Υπάρχει ένας Color Temperature σένσορας που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τους χρωματικούς τόνους σε περίπλοκες συνθήκες φωτισμού και υποβρύχιες εγγραφές, καθώς και η κάμερα περιλαμβάνει την τεχνολογία Electronic Image Stabilization της DJI για να διατηρεί το βίντεο ομαλό.

Άλλες δυνατότητες βίντεο περιλαμβάνουν την Αργή κίνηση, Hyperlapse και Timelapse, QuickClip για λήψη σύντομων βίντεο και υποστήριξη ζωντανής ροής. Το Action 2 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κατηγορία συσκευών βίντεο USB για υπολογιστή για live-streaming και video calls.

Η DJI Action 2 διαθέτει οθόνη αφής OLED 1,76 ιντσών και μπορεί να προστεθεί μια επιπλέον οθόνη OLED μια μπροστινή μονάδα οθόνης αφής που συνδέεται στο κάτω μέρος της κάμερας. Με αυτόν τον τρόπο, η Action 2 μετατρέπεται σε ιδανική επιλογή κάμερας για selfie και vlogging.

Από μόνο της, η DJI Action 2 διαρκεί έως και 70 λεπτά, αλλά υπάρχουν και αρκετές πρόσθετες επιλογές για να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η μπροστινή οθόνη αφής αυξάνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στα 160 λεπτά και επιτρέπει 180 λεπτά χρήσης πριν χρειαστεί επαναφόρτιση.

Η DJI έχει σχεδιάσει μια ολόκληρη σειρά αξεσουάρ για την Action Cam 2. Εκτός από την προαναφερθείσα μονάδα μπροστινής οθόνης αφής και τη μονάδα ισχύος, υπάρχει ένα μαγνητικό κορδόνι για τη χρήση της κάμερας, μια βάση προσαρμογέα Magnetic Ball-Joint Adapter, μια μαγνητική βάση προσαρμογέα, ένα τηλεχειριστήριο, ράβδος επέκτασης ελέγχου, πλωτή λαβή για χρήση στο νερό, αδιάβροχη θήκη, μαγνητικό head mount για βίντεο που τοποθετείται στο κεφάλι, μικρόφωνο με εμβέλεια εγγραφής 200 μέτρα και φακό Macro για κοντινές λήψεις.

Το DJI Action 2 Dual-Screen Combo θα είναι διαθέσιμο για αγορά από τις 2 Νοεμβρίου στον επίσημο ιστότοπο της DJI, ενώ θα κυκλοφορήσουν κι αλλα αξεσουάρ μέσα Νοεμβρίου. Το Dual-Screen Combo διατίθεται στην τιμή των 519 $ και περιλαμβάνει την μπροστινή οθόνης αφής, Magnetic Lanyard, Magnetic Ball- Joint Adapter Mount, και ένα Magnetic Adapter Mount.

Η DJI προσφέρει επίσης ένα Power Combo για 399 $ που περιλαμβάνει την κάμερα Action 2, τη μονάδα Power Module, το Magnetic Lanyard και το Magnetic Adapter Mount.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα
Apple News

Κίνδυνος με λειτουργία “Απώλειας” των AirTags

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η ‘’Λειτουργία απώλεια’’ του AirTag, που επιτρέπει σε οποιονδήποτε έχει iPhone, να σαρώνει ένα χαμένο AirTag για να εντοπίσει τα