Apple iPhone News

Τα μοντέλα iPhone 14 Pro θα διαθέτουν οθόνη Hole-Punch

Τα high-end μοντέλα iPhone 14 Pro που θα κυκλοφορήσουν το 2022 αναμένεται να έχουν οθόνη Hole-Punch, σύμφωνα με τον κορεατικό ιστότοπο The Elec. Το iPhone 14 Pro 6,1 ιντσών και το iPhone 14 Pro Max 6,7 ιντσών αναμένεται να διαθέτουν την αναβαθμισμένη οθόνη, η οποία θα καταργήσει την εγκοπή που χρησιμοποιείται στα τρέχοντα μοντέλα iPhone.

Η εγκοπή Hole-Punch θα επιτρέψει στην Apple να παρέχει μεγαλύτερη επιφάνεια οθόνης, αφήνοντας παράλληλα χώρο για την μπροστινή κάμερα, και είναι ένα σχέδιο που χρησιμοποιούν οι συσκευές Android εδώ και μερικά χρόνια. Εάν η Apple μεταβεί σε αυτό το σχέδιο, το υλικό Face ID θα πρέπει να μετακινηθεί κάτω από την οθόνη.

Δύο επιπλέον iPhones που θα κυκλοφορήσουν μαζί με τις Pro εκδόσεις, με διαστάσεις 6,1 και 6,7 ίντσες, θα συνεχίσουν να έχουν εγκοπή Νotch, με την Apple να περιορίζει τον σχεδιασμό με Hole-Punch στα πιο ακριβά iPhone. Η Apple καταργεί το “‌iPhone‌ mini” 5,4 ιντσών το 2022 και αντ’ αυτού πρόκειται να προσφέρει μια σειρά τεσσάρων iPhone σε μεγέθη 6,1 και 6,7 ιντσών.

Η Elec λέει ότι η Apple θα προμηθευτεί επίσης οθόνες LTPO OLED για τα μοντέλα iPhone 14‌ Pro για να επιτρέψει ρυθμούς ανανέωσης ProMotion 120Hz, τεχνολογία που χρησιμοποιείται ήδη στα μοντέλα iPhone 13 Pro φέτος. Η Samsung παρείχε τα πάνελ OLED που χρησιμοποίησε η Apple για τα μοντέλα iPhone 13 Pro, αλλά η Apple θα μπορούσε να προμηθευτεί ορισμένες οθόνες από την LG Display το 2022.

Μια οθόνη με Hole-Punch έχει φημολογηθεί πολλές φορές στο παρελθόν και ο αξιοσημείωτος αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo έχει πει επανειλημμένα ότι ορισμένα μοντέλα iPhone 14 Pro είναι πιθανό να διαθέτουν την τεχνολογία.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα