Apple iPhone News

Το iOS 15.2 διευκολύνει την επαναφορά της κλειδωμένης συσκευής σας χωρίς να χρειάζεστε υπολογιστή

Το iOS 15.2, που κυκλοφόρησε αυτήν την εβδομάδα, εισάγει τη δυνατότητα στους πελάτες να επαναφέρουν και να διαγράψουν το κλειδωμένο iPhone ή iPad τους χωρίς να χρειάζεται να συνδεθούν σε υπολογιστή Mac ή Windows.

Όπως περιγράφεται σε ένα έγγραφο υποστήριξης (μέσω 9to5Mac), το iOS και το iPadOS 15.2 προσθέτουν μια νέα επιλογή “Διαγραφή συσκευής” για όταν μια συσκευή είναι κλειδωμένη ως αποτέλεσμα πολλαπλών αποτυχημένων προσπαθειών εισαγωγής του κωδικού πρόσβασης της συσκευής. Πατώντας “Διαγραφή συσκευής”, ζητείται από τους χρήστες να επιβεβαιώσουν την ταυτότητά τους με τον κωδικό πρόσβασης Apple ID, με αποτέλεσμα η συσκευή να διαγραφεί πλήρως και να επαναφερθεί.

Η νέα επιλογή είναι μια προσθήκη που λύνει τα χέρια, και είναι πολύ πιο εύχρηστη από την προηγούμενη μέθοδο, η οποία απαιτούσε από τους πελάτες να θέσουν το iPhone ή το iPad τους σε λειτουργία DFU και να την επαναφέρουν μέσω Finder στο Mac ή iTunes στα Windows.

Μια προειδοποίηση είναι ότι σύμφωνα με τη νέα μέθοδο στο iOS 15.2, η συσκευή πρέπει να έχει ήδη ενεργή σύνδεση Wi-Fi ή κινητής τηλεφωνίας προτού κλειδωθεί. Εάν όχι, οι χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν σε ένα δίκτυο και θα αναγκαστούν να επιστρέψουν στην προηγούμενη τεχνική.

Το iOS 15.2 και το iPadOS 15.2 περιλαμβάνουν μια σειρά από νέες δυνατότητες, όπως μια νέα αναφορά απορρήτου εφαρμογής, το πρόγραμμα Apple Music Voice, τις Επαφές παλαιού τύπου και άλλα. Ενημερωθείτε για όλες τις πιο πρόσφατες δυνατότητες και προσθήκες με τη συλλογή μας.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα