Apple iPhone News

iPhone 13 σε Green και iPhone 13 Pro σε Alpine Green Κριτικές

Οι επιλογές χρώματος Alpine Green για το iPhone 13 και το iPhone 13 Pro έχουν πλέον κοινοποιηθεί από διάφορα μέσα ενημέρωσης και YouTubers, και η γενική άποψη είναι ότι οι νέες αποχρώσεις είναι πολύ κορεσμένες σε σύγκριση με παρόμοια χρώματα από άλλους κατασκευαστές smartphone.

Οι νέες επιλογές πράσινου χρώματος για το iPhone 13 και το iPhone 13 Pro ακολουθούν την παρουσίαση του Purple iPhone 12 πέρυσι. Το πράσινο για το iPhone 13 και το iPhone 13 mini είναι σκούρο πράσινο που μοιάζει με το πράσινο του δάσους, ενώ το Alpine Green για το iPhone 13 Pro και το iPhone 13 Pro Max είναι πιο ανοιχτόχρωμο.

Ο Jason Cipriani του ZDNet σχολίασε:
Το πράσινο χρώμα του iPhone 13 είναι γυαλιστερό, όπως οι υπόλοιπες χρωματικές επιλογές, και μοιάζει περισσότερο με πράσινο καμουφλάζ στα μάτια μου. Είναι τόσο σκοτεινό όσο φαίνονται οι φωτογραφίες στον ιστότοπο της Apple, αλλά ίσως λίγο πιο ζωντανό.

[…]

Όπως και με τις υπόλοιπες χρωματικές επιλογές για τα iPhone 13 Pro και 13 Pro Max, το Alpine Green έχει ματ φινίρισμα. Είναι μια πιο ανοιχτή εκδοχή του πράσινου καμουφλάζ. Δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο χρώμα μου αρέσει περισσότερο, το Sierra Blue ή το Alpine Green.

Η Allison Johnson του The Verge είπε ότι οι νέες πράσινες αποχρώσεις είναι και οι δύο καλύτερες από το πράσινο χρώμα που έχει το Samsung Galaxy S22:

Το κανονικό πράσινο στο iPhone 13 είναι λίγο πιο κορεσμένο, πιο πράσινο από ό,τι περίμενα. Επίσης, κάνει το λογότυπο της Apple να ξεχωρίζει περισσότερο από ό,τι μου αρέσει. Το αλπικό πράσινο είναι λίγο πιο απαλό και πιο σιωπηλό. Και καθισμένοι δίπλα-δίπλα, και οι δύο κάνουν το πράσινο S22 να φαίνεται πολύ λιγότερο πράσινο από ό,τι νόμιζα ότι ήταν και περισσότερο ένα βαθύ μπλε-πράσινο.

[…]

Σε κάθε περίπτωση, ένα πράσινο τηλέφωνο φαίνεται απλώς διαφορετικό, αλλά όχι με τρόπο που διψάει για προσοχή. Είναι μια λεπτή δήλωση, κάτι που σε κάνει να αναρωτιέσαι για το άτομο που τη μεταφέρει…

[…]

Τέλος πάντων, το iPhone 13 Pro είναι το τρέχον καλύτερο πράσινο τηλέφωνο, ακολουθούμενο από το τυπικό iPhone 13 και το Galaxy S22 κατατάσσεται στην τρίτη θέση.
Ομοίως, η Cherlynn Low του Engadget συνέκρινε τα νέα πράσινα iPhone με το Sage Pixel 5 και το “Mostly Black” Pixel 5a, αλλά τελικά κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το Midnight Green του iPhone 11 Pro ήταν καλύτερο από τις νέες προσφορές της Apple.

Χρώματα iPhone 13: Αποφασίστε για το σωστό χρώμα

Η Apple συνεχίζει να πουλά το iPhone 13 και το iPhone 13 Pro σε όλα τα άλλα χρώματα, όπως Μαύρο, Λευκό, Μπλε, Πράσινο και (PRODUCT) RED. Η τιμή ξεκινά από 699 $ για το iPhone 13 mini και 999 $ για το iPhone 13 Pro στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι προπαραγγελίες του iPhone 13 και του iPhone 13 Pro σε πράσινο και Alpine Green έχουν ήδη ανοίξει.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα