Apple Mac News

Διαρροή φωτογραφιών δείχνει ότι το νέο MacBook έχει Notch

Μετά από μια περίεργη φήμη που ισχυριζόταν ότι τα επόμενα μοντέλα MacBook Pro θα μπορούσαν να διαθέτουν μια εγκοπή (Notch) στο επάνω μέρος της οθόνης, μια δήθεν φωτογραφία ενός MacBook Pro με εγκοπή μοιράστηκε σήμερα ο λογαριασμός Weibo AnyTurtle999, όπως εντοπίστηκε από τον λογαριασμό στο Twitter DuanRui.

Μια κοντινή προβολή της υποτιθέμενης εγκοπής στο πάνω μέρος της εικόνας φαίνεται να δείχνει μια κάμερα FaceTime, μικρόφωνο και έναν αισθητήρα φωτισμού περιβάλλοντος για True Tone. Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, ένας χρήστης του Reddit ισχυρίστηκε ότι το επόμενο MacBook Pro δεν θα διαθέτει Face ID παρά το γεγονός ότι έχει εγκοπή, ενώ ο αισθητήρας Touch ID αναμένεται να παραμείνει πάνω από το πληκτρολόγιο για έλεγχο ταυτότητας.

Η φωτογραφία είναι θολή και δεν είναι σαφές εάν είναι αυθεντική, όποτε μάλλον παραπέμπει σε μια ακόμα φήμη. Εάν η φωτογραφία αποδειχθεί αληθινή, ωστόσο, υποδηλώνει ότι τα επόμενα μοντέλα MacBook Pro θα μπορούσαν να διαθέτουν πολύ λεπτά περιθώρια γύρω από την οθόνη.

Στο macOS Monterey beta, το MacRumors ανακάλυψε πιθανές αναλύσεις οθόνης 3024×1964 και 3456×2234 για τα φημολογούμενα μοντέλα MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών. Όταν αφαιρείτε 74 εικονοστοιχεία από το ύψος και των δύο, οι προκύπτουσες αναλύσεις 3024×1890 και 3456×2160 λειτουργούν σε αναλογία διαστάσεων 16:10. Όλα τα τρέχοντα MacBook της Apple διαθέτουν λόγο διαστάσεων 16:10, οδηγώντας σε εικασίες ότι τα επιπλέον 74 pixel θα μπορούσαν να είναι για μια εγκοπή.

Μάλλον όπως ακούγεται την Δευτέρα στο event η Apple θα επικεντρωθεί σε επανασχεδιασμένα μοντέλα MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών με ταχύτερη έκδοση του τσιπ M1 και φωτεινότερες οθόνες mini-LED. Οι φορητοί υπολογιστές αναμένεται επίσης να διαθέτουν θύρα HDMI, συσκευή ανάγνωσης καρτών SD και μαγνητικό καλώδιο τροφοδοσίας, ενώ φήμες λένε θα καταργηθεί το Touch Bar.

 

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα