Apple News

Θα αγόραζες ένα Facebook Watch ?

Η Meta, η εταιρία γνωστή και ως Facebook, εργάζεται σε ένα έξυπνο ρολόι, σχεδιασμένο για να ανταγωνιστεί το Apple Watch από τις αρχές του τρέχοντος έτους και τώρα το Bloomberg έχει λάβει φωτογραφίες της συσκευής.

Το έξυπνο ρολόι έχει σχέδιο που δεν απέχει πολύ από το Apple Watch, αλλά είναι πιο φαρδύ και στρογγυλό με πιο στρογγυλές καμπύλες στις άκρες. Υπάρχει μια κάμερα στο κάτω μέρος της οθόνης, και ένα κουμπί ελέγχου στη δεξιά πλευρά.

Σύμφωνα με το Bloomberg, το ρολόι διαθέτει αποσπώμενο λουρί καρπού και κουμπί στο επάνω μέρος της θήκης. Προηγούμενες φήμες έλεγαν ότι το ρολόι θα έχει αποσπώμενη οθόνη με δύο ενσωματωμένες κάμερες για λήψη φωτογραφιών και βίντεο για κοινή χρήση στο Facebook, το Instagram και το WhatsApp.

Μια κάμερα στο μπροστινό μέρος της οθόνης θα χρησιμοποιηθεί για βιντεοκλήσεις, ενώ μια δευτερεύουσα κάμερα στο πίσω μέρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη φωτογραφιών όταν το σώμα έχει αποσπαστεί από το πλαίσιο του ρολογιού, που είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα.

Η συσκευή θα προσφέρει μια κινητή σύνδεση που δεν απαιτεί smartphone και οι χρήστες θα μπορούν να στέλνουν μηνύματα με υπηρεσίες όπως το Messenger και το WhatsApp. Αναμένεται επίσης να έχει ενσωματωμένες λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας, όπως παρακολούθηση καρδιακών παλμών.

Η Meta, η οποία διαχειρίζεται τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, πουλά ήδη ακουστικά εικονικής πραγματικότητας Oculus και συσκευές βιντεοκλήσεων στο Facebook Portal. Η Meta σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το ρολόι ήδη από το 2022, αλλά δεν υπάρχει ακόμη σταθερό χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας και τα σχέδια ενδέχεται να αλλάξουν. Εάν η συσκευή κάνει το ντεμπούτο της το 2022, θα ανταγωνιστεί το επερχόμενο Apple Watch Series 8.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα