News Tech

Το Instagram ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις συνδρομές για να επιτρέψει στους χρήστες να πληρώσουν για «αποκλειστικό περιεχόμενο» από δημιουργούς

Το Instagram ετοιμάζεται να λανσάρει συνδρομές εντός εφαρμογής, επιτρέποντας στους χρήστες να πληρώνουν για αποκλειστικό περιεχόμενο από τους αγαπημένους τους δημιουργούς, καθώς η πλατφόρμα θέλει να απομακρυνθεί από τις συμβατικές διαφημίσεις για δημιουργία εσόδων.

Τον Μάιο του τρέχοντος έτους, ο επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri, είπε σε συνέντευξή του στο The Information, ότι η πλατφόρμα διερευνά την ιδέα των συνδρομών, εξηγώντας ότι υπάρχουν «διάφοροι τρόποι για να διευκολυνθεί μια οικονομική σχέση μεταξύ ενός θαυμαστή και ενός δημιουργού». «Το να μπορείς να εγγραφείς σε κάποιο διαφοροποιημένο ή μοναδικό ή αποκλειστικό περιεχόμενο είναι στην πραγματικότητα πιο προσθετικό ως θαυμαστής από το να βλέπεις μια διαφήμιση».

Τώρα, το Instagram φαίνεται να ετοιμάζεται να κάνει πράξη τις φιλοδοξίες του. Όπως αναφέρθηκε από το TechCrunch, η λίστα App Store του Instagram απέκτησε πρόσφατα νέες συνδρομές εντός εφαρμογής, όπως εντοπίστηκε για πρώτη φορά από το Sensor Tower. Οι νέες αγορές εντός εφαρμογής αναφέρονται ως “Συνδρομές Instagram” για 0,99 $ και 4,99 $. Προηγουμένως, το Instagram είχε καταχωρίσει το σήμα Instagram μόνο ως αγορά εντός εφαρμογής.

Στην πράξη, η νέα συνδρομή θα επέτρεπε στους χρήστες να πληρώνουν τους αγαπημένους τους δημιουργούς για αποκλειστικό περιεχόμενο που δεν βλέπουν οι χρήστες που δεν πληρώνουν. Σύμφωνα με στιγμιότυπα οθόνης που κοινοποιήθηκαν από τον αντίστροφο μηχανικό Alessandro Paluzzi, μια συνδρομή θα περιλαμβάνει ένα “Σήμα μέλους”, το οποίο δίνει στους συνδρομητές ένα “ειδικό σήμα” δίπλα στο όνομα χρήστη τους και “Αποκλειστικό περιεχόμενο”.

Οι συνδρομές είναι μόνο μία από τις πολλαπλές λειτουργίες που έχει στα σκαριά το Instagram για να επεκτείνει τις ευκαιρίες δημιουργίας εσόδων για δημιουργούς στην πλατφόρμα. Όπως αποκάλυψε επίσης ο Paluzzi, το Instagram εργάζεται σε «Αποκλειστικές ιστορίες», το οποίο, όπως υποδηλώνει το όνομα, θα προσφέρει στους ακολούθους που πληρώνουν πρόσβαση σε αποκλειστικές ιστορίες.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα
Apple News

Κίνδυνος με λειτουργία “Απώλειας” των AirTags

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η ‘’Λειτουργία απώλεια’’ του AirTag, που επιτρέπει σε οποιονδήποτε έχει iPhone, να σαρώνει ένα χαμένο AirTag για να εντοπίσει τα