Apple iPhone News

Η οθόνη της BOE για το iPhone του 2023 αναμένεται να ασκήσει πίεση στην LG

Εν μέσω φημών σχετικά με το ειδικά σχεδιασμένο μόντεμ της Apple για τη σειρά iPhone του 2023, μια νέα έκθεση αναφέρει ότι οι οθόνες που προορίζονται για αυτά τα μοντέλα θα μπορούσαν να ασκήσουν σημαντική πίεση στο μερίδιο αγοράς της LG Display.

Σύμφωνα με έρευνα της UBI, την οποία είδε το The Elec, η BOE μετατρέπει τρία από τα εργοστάσιά της σε εγκαταστάσεις ικανές να κατασκευάζουν πάνελ OLED για την Apple. Μέχρι τώρα, η BOE κατασκεύαζε πάνελ OLED για το iPhone 12 και το iPhone 13 σε δύο εργοστάσια στην Κίνα, αντιπροσωπεύοντας μόλις το 10 τοις εκατό όλων των οθονών iPhone το 2021, αλλά η σημαντική επέκταση φέρεται να επιτρέψει στην εταιρεία να ξεπεράσει την LG Display ως μία από τους κύριους προμηθευτές οθονών iPhone το 2023.

Μέχρι το τέταρτο τρίμηνο του 2022, η BOE θα επεκταθεί για να φτάσει σε παραγωγική ικανότητα 144.000 υποστρωμάτων το μήνα, από μόλις 96.000 επί του παρόντος. Αυτό θα ξεπεράσει την τρέχουσα παραγωγική ικανότητα της Samsung Display των 140.000 υποστρωμάτων ανά μήνα, τοποθετώντας την BOE ως σοβαρό ανταγωνιστή.

Η BOE που παίρνει μεγαλύτερο μερίδιο της προσφοράς οθονών iPhone θα μπορούσε να αποτελέσει ιδιαίτερη απειλή για την LG Display, καθώς η Apple είναι ο μοναδικός πελάτης της για πάνελ OLED Gen 6, σε αντίθεση με τη Samsung Display και την BOE, που έχουν και οι δύο μια σειρά από άλλους πελάτες και είναι γενικά πιο ανταγωνιστικοί. .

Η επέκταση θα μπορούσε να σημάνει περισσότερα άσχημα νέα για την LG αφού σταμάτησε την παραγωγή οθονών LCD για iPhone και έκλεισε το δικό της τμήμα smartphone εντελώς, νωρίτερα φέτος.

Αυτή την εβδομάδα, προέκυψαν πρόσθετες αναφορές σχετικά με το προσαρμοσμένο μόντεμ 5G της Apple, εξηγώντας ότι θα είναι ξεχωριστό από το τσιπ της σειράς Α της εταιρείας και πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στα iPhone το 2023. Αυτά τα μοντέλα θα μπορούσαν επίσης να μην διαθέτουν εγκοπή notch, σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID κάτω από την οθόνη και σύστημα κάμερας περισκοπίου.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα