Apple News

KUO: Apple AR Headset που έρχονται στα τέλη του 2022 με ισχύ υπολογιστών σε επίπεδο Mac

Το έργο ακουστικής κίνησης της Apple Long-Reseted Reality (AR) έχει τεθεί σε θέση να φέρει το πρώτο του φρούτο αργά το επόμενο έτος με την έναρξη της πρώτης συσκευής που φέρει ένα ζευγάρι επεξεργαστών για να υποστηρίξει τις δυνατότητες υψηλού επιπέδου, σύμφωνα με μια νέα έκθεση έρευνας από τον αναλυτή αναλυτή Ming-chi kuo.

Σύμφωνα με τον Kuo, ο κύριος επεξεργαστής ανώτερου άκρου λέγεται ότι είναι παρόμοιος με το M1 Chip Apple που εισάγεται για το πρώτο του σετ της Apple Silicon Macs πέρυσι, ενώ ένας επεξεργαστής κατώτερου άκρου θα διαχειρίζεται τις πτυχές που σχετίζονται με τον αισθητήρα της συσκευής.

Ο Kuo λέει ότι το αρχικό ακουστικό AR θα είναι σε θέση να λειτουργεί ανεξάρτητα χωρίς να χρειάζεται να συνδεθεί σε ένα Mac ή το iPhone και η Apple σκοπεύει να υποστηρίξει ένα “ολοκληρωμένο φάσμα εφαρμογών” με ένα μάτι για την αντικατάσταση του iPhone εντός δέκα ετών.

Προβλέπουμε ότι το ακουστικό AR της Apple που θα ξεκινήσει στο 4Q22 θα είναι εξοπλισμένο με δύο επεξεργαστές. Ο επεξεργαστής higher-end processor θα έχει παρόμοια υπολογιστική ισχύ με το M1 για Mac, ενώ ο επεξεργαστής low-end processor θα είναι υπεύθυνος για τον υπολογισμό που σχετίζεται με τον αισθητήρα.

Η μονάδα διαχείρισης ισχύος (PMU) του επεξεργαστή υψηλού επιπέδου είναι παρόμοιο με αυτό του M1 επειδή έχει το ίδιο επίπεδο υπολογιστικής ισχύος ως M1.
Εκτός από το AR, ο Kuo λέει ότι το headset θα είναι επίσης σε θέση να υποστηρίξει τις εμπειρίες της εικονικής πραγματικότητας (VR) χάρη σε ένα ζευγάρι 4K Micro OLED Displays από τη Sony, τα οποία απαιτούν ισχύη όσο ενός Μ1 chip.

Το headset AR της Apple απαιτεί ξεχωριστό επεξεργαστή καθώς η υπολογιστική ισχύ του αισθητήρα είναι σημαντικά υψηλότερη από αυτή του iPhone. Για παράδειγμα, το ακουστικό AR απαιτεί τουλάχιστον 6-8 οπτικές μονάδες και ταυτόχρονα να παρέχουν συνεχείς υπηρεσίες SEE-Through Are Services στους χρήστες. Σε σύγκριση, ένα iPhone απαιτεί ταυτόχρονα έως και 3 οπτικές μονάδες και δεν απαιτεί συνεχή υπολογισμό.
Την περασμένη εβδομάδα, ο Kuo είπε ότι τόσο τα επερχόμενα headset όσο και το iPhone 14 που έρχονται το επόμενο έτος θα υποστηρίξουν την τεχνολογία Wi-Fi 6E, η οποία προσφέρει το αυξημένο εύρος ζώνης και χαμηλότερες παρεμβολές που απαιτούνται για τις εμπειρίες AR και VR.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα