Apple iPhone News

Η ζήτηση για iPhone 13 μειώνεται εν όψει των διακοπών, λέει η Apple στους προμηθευτές

Η Apple ενημέρωσε ορισμένους από τους προμηθευτές εξαρτημάτων της ότι η ζήτηση για τα μοντέλα iPhone 13 επιβραδύνεται ενόψει των εορτών, αναφέρει το Bloomberg. Οι αναφορές για εξασθένηση της ζήτησης έρχονται καθώς οι εκτιμήσεις παράδοσης για τα iPhone 13 και 13 Pro έχουν αρχίσει να βελτιώνονται, με τις συσκευές να είναι διαθέσιμες για αποστολή πριν από τα Χριστούγεννα.

Η Apple τον Οκτώβριο μείωσε την παραγωγή του iPhone 13 του 2021 έως και 10 εκατομμύρια μονάδες λόγω ελλείψεων σε chip σε ολόκληρη τη βιομηχανία. Σχεδίαζε να παράγει 90 εκατομμύρια μοντέλα iPhone 13 το 2021, αλλά η Broadcom και η Texas Instruments δεν μπόρεσαν να παραδώσουν αρκετά εξαρτήματα.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η Apple στόχευε να καλύψει το έλλειμμα το 2022 όταν βελτιωθούν οι προμήθειες, αλλά έχει πλέον ενημερώσει τους προμηθευτές ότι ενδέχεται να μην καταλήξει να λάβει τις απαραίτητες παραγγελίες από πελάτες.

Μη πεπεισμένοι καταναλωτές

Οι κάτοχοι iPhone στην Ιαπωνία έδειξαν λιγότερο ενθουσιασμό για την αναβάθμιση με την τελευταία γενιά iPhone

Source: Mobile Marketing Data Labo.

Δημοσκόπηση των υπαρχόντων κατόχων iPhone στην Ιαπωνία τη στιγμή της κυκλοφορίας των τελευταίων μοντέλων

Κατά τη διάρκεια της κλήσης κερδών του τέταρτου τριμήνου της Apple τον Οκτώβριο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, είπε ότι οι περιορισμοί εφοδιασμού σε iPhone, iPad και Mac είχαν ήδη κοστίσει στην Apple περίπου 6 δισεκατομμύρια δολάρια και ότι τα προβλήματα προμήθειας θα συνεχιστούν μέχρι τον Δεκέμβριο.

Κατά την κυκλοφορία, τα διαθέσιμα μοντέλα iPhone 13 και iPhone 13 Pro εξαντλήθηκαν γρήγορα και για έναν καλό μήνα μετά την κυκλοφορία, υπήρχαν μεγάλοι χρόνοι παράδοσης στις αποστολές. Ο Κουκ είπε κατά τη διάρκεια της κλήσης ότι η Apple «δούλευε πυρετωδώς» για να ενισχύσει τις προμήθειες του iPhone 13 και φαίνεται ότι το απόθεμα φτάνει τώρα τη ζήτηση.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα