AirPods Apple News

Consept: Τα AirPods έχουν ξεπεράσει το μενού Bluetooth, μήπως αξίζουν τη δική τους εφαρμογή

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα των AirPods ήταν πάντα η ικανότητά τους να είναι ουσιαστικά αόρατα, τόσο για τον χρήστη όσο και για τους ανθρώπους γύρω τους. Όταν πρωτοπαρουσιάστηκαν είχαν δύο χαρακτηριστικά, τη δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής και τη δυνατότητα συνομιλίας με τη Siri με ένα πάτημα. Όμως τα τελευταία πέντε χρόνια, η Apple έχει προσθέσει νέες δυνατότητες τόσο μέσω αναθεωρήσεων υλικού όσο και σε ενημερώσεις λογισμικού που μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν τα AirPods αξίζουν τη δική τους συνοδευτική εφαρμογή στο iPhone. Εδώ είναι μια ωραία παρουσίαση από τους 9to5mac πώς πιστεύουν ότι πρέπει να μοιάζει.

Τα AirPods έχουν γίνει ολοένα και πιο σημαντικά στη ζωή των ανθρώπων, τόσο πολύ που θα έλεγα ότι αποτελούν πλέον απαραίτητο αξεσουάρ για το iPhone. Καθώς γίνονται πιο προχωρημένοι, γίνεται πιο δύσκολο για τους χρήστες να βρουν λειτουργίες που προσθέτει η Apple. Αυτό δεν σημαίνει καν ότι η εταιρεία εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τα AirPods όπως οποιαδήποτε άλλη συσκευή Bluetooth στο μενού ρυθμίσεων.

Ρυθμίσεις και ενημερώσεις

Μια συνοδευτική εφαρμογή AirPods πιθανότατα θα μοιάζει με την εφαρμογή Watch. Θα υπήρχε μια απλή κύρια καρτέλα με όλες τις ρυθμίσεις στις οποίες θα θέλατε γρήγορη πρόσβαση. Πολλά από αυτά ανασύρονται από το μενού Bluetooth και τη σελίδα σχετικά. Στο επάνω μέρος, μπορείτε να δείτε τα AirPods σας που χρησιμοποιούνται αυτήν τη στιγμή, να αναζητήσετε ρυθμίσεις, να ελέγξετε το επίπεδο της μπαταρίας σας και να μεταβείτε σε ένα άλλο ζευγάρι AirPods που μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Υπάρχουν τρεις ομάδες κελιών που περιλαμβάνουν σχετικές επιλογές ρυθμίσεων. Η πρώτη ομάδα περιλαμβάνει στοιχεία ελέγχου υλικού, όπως τη δυνατότητα προσαρμογής του τρόπου λειτουργίας των κουμπιών, ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης της ανίχνευσης κεφαλής και δοκιμής του Spatal audio.

Κάτω από αυτήν την ομάδα μπορείτε να δείτε πληροφορίες σχετικά με τα AirPods σας, να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις για το δίκτυο Εύρεση μου και να κάνετε λήψη ενημερώσεων λογισμικού. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα με τα AirPods είναι ο τρόπος με τον οποίο η Apple προωθεί τις ενημερώσεις λογισμικού στους χρήστες. Είναι αόρατοι και, ειλικρινά, είναι τρελό. Δεν υπάρχει τεχνικά τρόπος να επικαλεστείτε πραγματικά μια ενημέρωση λογισμικού. Απλώς πρέπει να περιμένετε να συμβεί στα AirPods σας, να ελέγξετε την οθόνη σχετικά και να ελπίζετε για το καλύτερο. Έτσι, όπως όλες οι άλλες σημαντικές βοηθητικές συσκευές της Apple, τα AirPods θα πρέπει να διαθέτουν ένα παράθυρο ενημέρωσης λογισμικού που εμφανίζει νέες δυνατότητες και σας ειδοποιεί όταν γίνονται διαθέσιμες ενημερώσεις.

Η μεσαία καρτέλα της εφαρμογής Watch φιλοξενεί τη συλλογή προσόψεων ρολογιού, αλλά δεν υπάρχει τίποτα συγκρίσιμο για τα AirPods. Έτσι, στράφηκαν σε μια ιδέα που είχαν για να βοηθήσουν στην άμβλυνση των αντιμονοπωλιακών ανησυχιών σχετικά με το App Store και τις υπηρεσίες Apple. Η Apple θα μπορούσε να προσθέσει μια νέα καρτέλα εφαρμογών που εμφανίζει εφαρμογές και υπηρεσίες για μουσική, podcast, ήχους και βίντεο.

Ανακαλύψτε νέα πράγματα

Όπως η εφαρμογή Παρακολούθηση και η εφαρμογή Συμβουλές, η καρτέλα Discover μπορεί να διδάσκει τους χρήστες με λειτουργίες που μπορεί να μην γνωρίζουν. Θα μπορούσε επίσης να χρησιμεύσει ως ψευδο-newsroom για την Apple για να ενημερώσει τους χρήστες για νέες δυνατότητες και ενημερώσεις λογισμικού. Όταν κάποιος θέλει να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα με τα AirPods του, μπορεί να έρθει εδώ. Θα ήταν ένα κεντρικό μέρος για να μάθετε για τα AirPods σας ανεξάρτητα από το μοντέλο.

Η Apple θα μπορούσε να συμπεριλάβει υποστήριξη για ακουστικά Beats και ακουστικά σε αυτήν την εφαρμογή, εάν το θέλει. Αλλά νομίζουμε ότι η εταιρεία θα ήθελε να τα κρατήσει χωριστά. Σε τελική ανάλυση, δεν έχουν ειδική καρτέλα στο Apple.com όπως τώρα τα AirPods.

Πείτε μου στο instagram πως θα σας φαινόταν αυτό θα ήταν μια καλή προσθήκη, τι πιστέυεται εσείς ;

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα