AirPods Apple News

Kuo: AirPods Pro 2 με νέο σχεδιασμό και βελτιωμένο τσιπ που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2022

Το AirPods Pro 2, η πρώτη ενημέρωση του AirPods Pro από το ντεμπούτο του το 2019, θα κυκλοφορήσει το τέταρτο τρίμηνο του 2022, σύμφωνα με τον αναλυτή της Apple Ming Chi-Kuo.

O Kuo είπε ότι η δεύτερη γενιά του AirPods Pro θα κυκλοφορήσει το τελευταίο τρίμηνο του 2022. Οι αναφορές προτείνουν κυκλοφορία το επόμενο έτος, αλλά εξαιρουμένης μιας φήμης που υποδηλώνει κυκλοφορία στο τρίτο τρίμηνο, ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα έχει ακόμα να αποκαλυφθεί. Τα νέο AirPods Pro φημολογείται ότι θα διαθέτουν ένα εντελώς νέο σχέδιο που δεν διαθέτει το κοντό στέλεχος που βγαίνει από το κάτω μέρος για ένα σχέδιο παρόμοιο με το Beats Fit Pro.

Το AirPods Pro 2 φημολογείται επίσης ότι θα διαθέτουν δυνατότητες παρακολούθησης φυσικής κατάστασης χρησιμοποιώντας ενσωματωμένους αισθητήρες και ένα νέο τσιπ που βελτιώνει τη συνδεσιμότητα με συσκευές. Η Apple πρόσφατα ενημέρωσε τη σειρά AirPods της με το μοντέλο τρίτης γενιάς που δεν διαθέτει προηγμένες λειτουργίες όπως Active Noise Cancellation ή άκρες αυτιών σιλικόνης, αφήνοντας το AirPods Pro στη σειρά για ενημέρωση.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα