AirPods Apple News

Η Apple ενημερώνει τα AirPods, AirPods Pro και AirPods Max

Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα μια νέα ενημέρωση 4C165 για τα AirPods 2, AirPods 3, AirPods Pro και AirPods Max. Τα AirPods δεύτερης γενιάς και ‌AirPods Max χρησιμοποιούσαν προηγουμένως την έκδοση 4A400. Το AirPods Pro είχε προηγουμένως διαθέσιμο την 4A402 και το AirPods 3 εκτελούσε την έκδοση 4B66.

Η Apple δεν προσφέρει πληροφορίες σχετικά με το τι περιλαμβάνεται στις ανανεωμένες ενημερώσεις για τα AirPods‌, επομένως δεν γνωρίζουμε ποιες βελτιώσεις ή διορθώσεις σφαλμάτων φέρνει το νέο υλικολογισμικό.

Δεν υπάρχει τυπικός τρόπος αναβάθμισης του λογισμικού AirPods, αλλά εγκαθίσταται γενικά over-the-air ενώ τα AirPods είναι συνδεδεμένα σε μια συσκευή iOS. Η τοποθέτηση των AirPods στη θήκη, η σύνδεση των AirPods σε μια πηγή τροφοδοσίας και, στη συνέχεια, η σύζευξη των AirPods με ένα iPhone ή ένα iPad θα αναγκάσει την ενημέρωση μετά από σύντομο χρονικό διάστημα.

Μπορείτε να ελέγξετε τα AirPods ή AirPods Pro ακολουθώντας αυτά τα βήματα:

  • Connect your ‌‌AirPods‌‌ or ‌‌‌‌‌AirPods Pro‌‌‌‌‌ to your iOS device.
  • Open the Settings app.
  • Tap General.
  • Tap About.
  • Tap ‌‌‌‌‌AirPods‌‌‌‌‌.
  • Look at the number next to “Firmware Version.”

Εάν εντοπίσουμε αξιοσημείωτες αλλαγές μετά την εγκατάσταση των ενημερώσεων, θα κοινοποιήσουμε λεπτομέρειες, αλλά το λογισμικό πιθανότατα περιλαμβάνει βελτιώσεις απόδοσης και διορθώσεις σφαλμάτων.

 

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα