Apple iPhone News Tech

Η σειρά iPhone 13 υποτιμάται σε αξία σχεδόν στο μισό ποσοστό από το Google Pixel 6

Η σειρά iPhone 13 υποτιμάται σε αξία σχεδόν στο μισό ποσοστό από το Google Pixel 6, σύμφωνα με έρευνα της SellCell.

Το Pixel 6, το πιο πρόσφατο κορυφαίο smartphone της Google, κυκλοφόρησε μόλις δύο μήνες μετά τη σειρά iPhone 13 της Apple. Παρά το γεγονός ότι διαφημίζεται ως κορυφαίος ανταγωνιστής Android για το iPhone, το Pixel 6 υποφέρει από πολύ χειρότερη απόσβεση.

Τον πρώτο μήνα μετά την κυκλοφορία του, όλα τα μοντέλα iPhone 13 υποτιμήθηκαν κατά 24,9% κατά μέσο όρο. Τα μοντέλα Pixel 6, από την άλλη πλευρά, έχασαν κατά μέσο όρο 42,6% της αξίας τους. Από τότε, το iPhone 13 έχει ανακτήσει μέρος της αξίας του, με ανάκαμψη 3,1% της αξίας του από τον πρώτο μήνα. Συνολικά, τα μοντέλα iPhone 13 διατηρούν την αξία τους σημαντικά καλύτερα, οδηγώντας σε ελαχιστοποιημένες απώλειες για τους πελάτες που θέλουν να πουλήσουν τη νέα τους συσκευή.

Εξετάζοντας τις πιο χαμηλού κόστους επιλογές στις αντίστοιχες σειρές, το Pixel 6 των 128 GB έχασε τη μικρότερη αξία από όλα τα μοντέλα της Google με απόσβεση 36,6%. Αυτό συγκρίνεται με υποτίμηση 26,9% για το iPhone 13 mini 128 GB, το οποίο είναι ένα από τα λιγότερο δημοφιλή μοντέλα iPhone.

Τον περασμένο μήνα, αναφέρθηκε ότι τα μοντέλα iPhone 13 διατηρούσαν την αξία τους πολύ καλύτερα από οποιοδήποτε προηγούμενο iPhone κατά την περίοδο μετά την κυκλοφορία. Πηγαίνοντας στον Δεκέμβριο, το iPhone 13 παρουσίασε συνεχή άνωση με το χαμηλότερο ποσοστό απόσβεσης σε ολόκληρη τη βιομηχανία smartphone. Tο Pixel 6 είναι ακόμα νωρίς στην κυκλοφορία του και τους επόμενους μήνες θα παρουσιάσουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της αντίθεσης απόσβεσης μεταξύ αυτού και του iPhone 13.

Η έρευνα της SellCell βασίζεται σε δεδομένα από 45 προμηθευτές επαναγοράς. Δείτε την πλήρη αναφορά για περισσότερες πληροφορίες.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα