Apple Mac News

Η LG πιθανώς αναπτύσσει τρεις νέες οθόνες Apple, συμπεριλαμβανομένης της Pro Display XDR με chip silicon της Apple

Η LG αναπτύσσει τρεις νέες αυτόνομες οθόνες που μπορεί να καταλήξουν να είναι για την Apple, συμπεριλαμβανομένης μιας βασισμένης στον τρέχοντα iMac 24 ιντσών, μιας βασισμένης στον επερχόμενο iMac 27 ιντσών και ενός μοντέλου 32 ιντσών που μπορεί να είναι ένα νέο Pro Display XDR με ένα τσιπ της Apple, σύμφωνα με τον λογαριασμό Twitter @dylandkt, ο οποίος έχει ως επί το πλείστον ακριβές ιστορικό με φήμες που σχετίζονται με την Apple.

Σε ένα post στο Twitter, ο χρήστης είπε ότι οι οθόνες βρίσκονται επί του παρόντος σε περιβλήματα χωρίς επωνυμία, αλλά πιστεύει ότι οι οθόνες μπορεί να είναι για την Apple δεδομένου ότι έχουν παρόμοιες προδιαγραφές με τα μοντέλα iMac και Pro Display XDR.


Ο χρήστης πρόσθεσε ότι οι οθόνες 27 ιντσών και 32 ιντσών φαίνεται να έχουν οθόνες mini-LED με μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120 Hz για το ProMotion, και είπε ότι η οθόνη 32 ιντσών φαίνεται να είναι εξοπλισμένη με ένα απροσδιόριστο chip Silicon της Apple.

Ο Mark Gurman του Bloomberg ήταν ο πρώτος που ανέφερε ότι η Apple εργαζόταν σε μια αυτόνομη οθόνη σε που είναι πιο προσιτή από την Pro Display XDR $4.999, και εάν οι σημερινές πληροφορίες αποδειχθούν ακριβείς, η οθόνη θα μπορούσε να είναι διαθέσιμη και σε 24 ιντσών και 27 ιντσών. Αυτές θα είναι οι πρώτες εξωτερικές οθόνες με επωνυμία Apple από τότε που η Apple σταμάτησε να πουλά το Thunderbolt Display το 2016.

Οι περισσότερες από τις πληροφορίες που κοινοποιήθηκαν σήμερα από το @dylandkt σχετίζονται με προηγούμενες φήμες από τον αναλυτή της βιομηχανίας οθονών Ross Young, ο οποίος μόλις αυτή την εβδομάδα είπε ότι η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα νέο iMac 27 ιντσών με οθόνη mini-LED το πρώτο εξάμηνο του 2022. Το 9to5Mac ανέφερε επίσης ότι η Apple εργαζόταν σε ένα νέο Pro Display XDR με τσιπ A13.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα