Apple News

Τα καλλιτεχνικά Renders προσφέρουν την καλύτερη εμφάνιση στα επερχόμενου AR/VR της Apple

Καθώς το 2022 διαμορφώνεται για να είναι επιτέλους η χρονιά που η Apple ανακοινώνει τα πολυαναμενόμενα και φημολογούμενα headset AR/VR, ένα νέο σύνολο καλλιτεχνικών renders μας έχει προσφέρει την καλύτερη ματιά μέχρι στιγμής για το πώς θα είναι το πρώτο headset της Apple, με βάση αξιόπιστες αναφορές που επικαλούνται από πηγές της εταιρείας.

Τα renders, που δημιουργήθηκαν από τον κατασκευαστή Ian Zelbo, βασίζονται σε λεπτομέρειες που παρέχονται σε μια αναφορά από το The Information σχετικά με το πώς θα είναι τα headset AR/VR της Apple. Αυτή η αναφορά ανέφερε πολλές εσωτερικές εικόνες ενός «πρωτότυπου τελευταίου σταδίου» των ακουστικών της Apple. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, που απεικονίζονται παρακάτω, το σετ μικροφώνου-ακουστικού θα διαθέτει ρυθμιζόμενη ζώνη για το κεφάλι που θυμίζει Apple Watch, με μαλακό εσωτερικό πλέγμα που ακουμπάει στο πρόσωπο του χρήστη.

Θα παραμείνει εντελώς μαύρο στο μπροστινό μέρος του, προσφέροντας μια minimal και πιο κομψή εμφάνιση. Θα υπάρχει επίσης ένα Πλαϊνό Κουμπί στην αριστερή και πάνω πλευρά του headset, αλλά ο σκοπός του παραμένει άγνωστος.

Το πρώτο headset της Apple, το οποίο ο Zelbo αποκαλεί “Apple View”, αν και παραμένει επίσημα ανώνυμο, αναμένεται να είναι ένα εξειδικευμένο και ακριβό προϊόν που θα χρησιμεύσει ως είσοδος για την Apple στη βιομηχανία AR και VR. Η Apple εργάζεται σε δύο έργα AR και VR, με τα headset να αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους τον επόμενο χρόνο και ένα πιο κομψό ζευγάρι γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας το 2023 ή αργότερα. Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες πλήρους ανάλυσης 8K του Zelbo’s στον ιστότοπό του.

 

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα