Apple Mac News

Με επεξεργαστές Intel θα εξακολουθούν να κυκλοφορούν οι Mac Pro

Ενώ η Apple μετατρέπει ταχέως τη σειρά Mac της από επεξεργαστές Intel στο δικό της επεξεργαστή, αξίζει να επισημανθεί καθώς ολοκληρώνεται το 2021 ότι η σχέση μεταξύ Apple και Intel δεν έχει διακοπεί εντελώς, καθώς οι αναφορές δείχνουν ότι η Apple έχει ακόμα ένα Mac που βασίζεται στην Intel. Υπολογιστής που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει

Με το Mac Pro, η Apple δεν αναμένεται να μεταφέρει πλήρως τον ισχυρότερο Mac της σε επεξεργαστή δικό της, καθώς αναμένουμε τουλάχιστον ένα νέο Mac Pro που θα διαθέτει τσιπ Intel. Η Apple εργάζεται σε δύο νέα μηχανήματα Mac Pro, ένα με ολόκληρο επανασχεδιασμό και ένα άλλο που θα διαθέτει την τρέχουσα σχεδίαση με ενημερωμένα εσωτερικά.

O επεξεργαστής της Apple έχει αποδειχθεί ότι είναι άξιος ανταγωνιστής ακόμη και ορισμένων από τους καλύτερους φορητούς επεξεργαστές της Intel, αλλά φαίνεται ότι η Apple δεν έχει ακόμη αρκετή αυτοπεποίθηση για να μεταφέρει το ‌Mac Pro, έναν επαγγελματικό σταθμό εργασίας επιτραπέζιου υπολογιστή που χρησιμοποιείται από animators, φωτογράφους, γνώστες του Χόλιγουντ , και πολλά άλλα, στον δικό της επεξεργαστή.

Για το Mac Pro που βασίζεται στην Intel, αναμένουμε ότι ο επιτραπέζιος υπολογιστής θα διαθέτει επεξεργαστή Xeon Scalable της Intel, για τον οποίο η Intel λέει ότι έχει “προηγμένη απόδοση, ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και ενσωματωμένη επιτάχυνση AI για να χειρίζεται φόρτους εργασίας IoT και πιο ισχυρό AI”.

Μπορεί να φαίνεται περίεργο ότι, εν μέσω της μετάβασης των γραμμών MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini και iMac στο επεξεργαστή της Apple, η Apple θα κυκλοφόρησε ένα άλλο Mac με τσιπ Intel, αλλά υπάρχουν λόγοι ακόμη και πέρα ​​από την απόδοση που πιθανόν να επηρεάσουν την απόφαση της Apple . Τα τσιπ της Apple λειτουργούν με εντελώς διαφορετική αρχιτεκτονική από τα Mac που βασίζονται στην Intel. Στους υπολογιστές Apple silicon Mac, η Apple χρησιμοποιεί το Rosetta 2 για αυτόματη και απρόσκοπτη μετάφραση εφαρμογών που έχουν δημιουργηθεί για υπολογιστές Intel για εκτέλεση σε Silicon.

Ενώ το Rosetta 2 λειτουργεί για την πλειονότητα των πελατών, η Apple μπορεί να θέλει να περιμένει λίγο περισσότερο για να διασφαλίσει ότι η τεχνολογία μετάφρασης είναι πιο ώριμη προτού επιτρέψει στους πιο υψηλού επιπέδου επαγγελματίες και απαιτητικούς πελάτες της να τη χρησιμοποιήσουν. Προσφέροντας έναν Intel ‌Mac Pro μαζί με μια επιλογή με Silicon της Apple, η Apple μπορεί να αγοράσει λίγο περισσότερο χρόνο πριν ολοκληρώσει τη μετάβασή της στα δικά της τσιπ.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα