Apple iPhone News

Φήμες ισχυρίζονται ότι το iPhone 15 Pro δεν θα έχει φυσική υποδοχή κάρτας SIM

Τα μοντέλα iPhone 15 Pro ενδέχεται να μην διαθέτουν φυσική υποδοχή κάρτας SIM, σύμφωνα με μια πρόχειρη φήμη που κοινοποιήθηκε από τον βραζιλιάνικο ιστότοπο Blog do iPhone.


Ενώ τα πρόσφατα μοντέλα iPhone διαθέτουν φυσική υποδοχή κάρτας, nano-SIM και ψηφιακή eSIM, το άρθρο υποστηρίζει ότι τα μοντέλα iPhone 15 Pro που πρόκειται να κυκλοφορήσουν το 2023 θα έχουν αντ ‘αυτού δύο eSIM, διασφαλίζοντας ότι η λειτουργία Dual-SIM παραμένει διαθέσιμη. Η λειτουργία Dual-SIM σάς επιτρέπει να έχετε δύο γραμμές εξυπηρέτησης σε ένα iPhone, κάτι που είναι χρήσιμο για την αγορά προγραμμάτων μόνο για δεδομένα ενώ ταξιδεύετε στο εξωτερικό ή έχετε προσωπικές και επαγγελματικές γραμμές σε ένα μόνο iPhone.

Δεδομένου ότι τα μοντέλα iPhone 15 Pro απέχουν ακόμη δύο χρόνια από την κυκλοφορία, αυτή η φήμη θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με κάποιο σκεπτικισμό μέχρι να επιβεβαιωθεί από άλλες πηγές. Το Blog do iPhone δεν είναι επίσης μια καθιερωμένη πηγή φημών της Apple.

Εάν αυτή η φήμη αποδειχτεί ακριβής, τα μοντέλα iPhone 15 Pro ενδέχεται να εξακολουθούν να έχουν φυσική υποδοχή κάρτας SIM σε χώρες όπου η υπηρεσία eSIM δεν είναι διαθέσιμη.

Η αφαίρεση της υποδοχής κάρτας SIM θα μπορούσε να βελτιώσει περαιτέρω την αντοχή στο νερό. Η Apple φημολογείται επίσης ότι θα κυκλοφορήσει ένα φορητό iPhone χωρίς υποδοχή Lightning στο μέλλον και η έλλειψη υποδοχής κάρτας SIM θα ήταν ένα ακόμη βήμα προς έναν πραγματικά απρόσκοπτο σχεδιασμό.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα