Apple iPhone

Η Apple πούλησε πάνω από 40 εκατομμύρια μοντέλα iPhone 13 κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, λέει ο αναλυτής Wedbush

Η Apple πούλησε πάνω από 40 εκατομμύρια μοντέλα iPhone 13 κατά την περίοδο των διακοπών σε αριθμό ρεκόρ για την εταιρεία, παρά τις ελλείψεις chip σε ολόκληρη τη βιομηχανία, σύμφωνα με τον αναλυτή της Wedbush, Daniel Ives.

Πέρυσι, άρχισαν να εμφανίζονται αναφορές ότι η ζήτηση για μοντέλα iPhone 13 επιβραδύνθηκε ενόψει των εορτών, καθώς οι εκτιμήσεις παράδοσης για τα μοντέλα iPhone 13 άρχισαν να βελτιώνονται.

Ωστόσο, σε ένα νέο σημείωμα προς τους επενδυτές, σύμφωνα με το MacRumors, ο Ives είπε ότι η ζήτηση παρέμεινε ισχυρή για τον τρέχοντα κύκλο του iPhone μέχρι το 2022, με τη ζήτηση να ξεπερνά την προσφορά να είναι αρκετά εκατομμύρια μονάδες το τρίμηνο του Δεκεμβρίου, ένα θετικό σημάδι για την Apple καθώς τα προβλήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας φαίνεται να επιλύονται κατά το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Με βάση τους ελέγχους της αλυσίδας εφοδιασμού που πραγματοποιήσαμε τις τελευταίες εβδομάδες, πιστεύουμε ότι η ζήτηση ξεπερνά την προσφορά για την Apple κατά περίπου 12 εκατομμύρια μονάδες το τρίμηνο του Δεκεμβρίου, κάτι που τώρα θα αυξήσει τα τρίμηνα Μαρτίου και Ιουνίου καθώς τα προβλήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας θα διευκολυνθούν. το 1Η22.

Σύμφωνα με τον Ives, η Κίνα ήταν μια σημαντική πηγή δύναμης για την Apple τους τελευταίους 12 μήνες και μια βασική περιοχή για τις πωλήσεις iPhone, ιδιαίτερα σε σχέση με το αυξημένο μερίδιο αγοράς λόγω του «πολυετούς υπερκύκλου» που προσφέρουν τα iPhone 12 και ‌iPhone. 13.

Σύμφωνα με τον Ives, περίπου 230 εκατομμύρια από τα 975 εκατομμύρια χρήστες iPhone σε όλο τον κόσμο δεν έχουν αναβαθμιστεί τα τελευταία τριάμισι χρόνια και ο αναλυτής πιστεύει ότι οι συνεχιζόμενες πωλήσεις smartphone της Apple θα προσφέρουν μεγάλη επιρροή στο τέλος, καθώς θα δημιουργήσει ενθουσιασμό για τα πολυαναμενόμενα headset μικτής πραγματικότητας της Apple. , που αναμένεται να ανακοινωθεί το καλοκαίρι.

Ο Ives λέει ότι το «πείρο» στην αναβάθμιση της αποτίμησης της Apple παραμένει η δραστηριότητα των υπηρεσιών της, λαμβάνοντας ό,τι αφορά τα Apple Music, iCloud, Apple TV+ και Apple Fitness+, τα οποία ο Wedbush πιστεύει ότι τώρα αξίζει 1,5 τρισεκατομμύρια δολάρια. Σε αυτή τη βάση, ο Wedbush προβλέπει ότι παρά τις αναφορές για περιορισμούς στην προσφορά, οι ελλείψεις τσιπ της Apple είναι ένα «παροδικό ζήτημα» και «τίποτα περισσότερο από ένα χτύπημα ταχύτητας» στο δρόμο για να γίνει η Apple η πρώτη εταιρεία με κεφαλαιοποίηση 3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων το 2022.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα