Apple News

Η Apple σύντομα θα είναι η πρώτη εταιρεία 3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων στον κόσμο

Η Apple έγινε για λίγο η πρώτη εταιρεία 3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων στον κόσμο σήμερα με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς, η οποία είναι η συνολική αξία όλων των μετοχών της εταιρείας σε κυκλοφορία. Το ορόσημο ήρθε μετά την άνοδο της τιμής της μετοχής της Apple πάνω από 40% τον περασμένο χρόνο

.

Το εντυπωσιακό κατόρθωμα, που πέτυχε η Apple όταν η τιμή της μετοχής της έφτασε στο όριο των 182,86 δολαρίων κατά τη διάρκεια της ενδοημερήσιας διαπραγμάτευσης, ήρθε λίγο περισσότερο από 16 μήνες αφότου η Apple έγινε εταιρεία 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων και λιγότερο από τρεισήμισι χρόνια αφότου η Apple έφτασε στο όριο του 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων.

Ενημέρωση: Η κεφαλαιοποίηση της Apple ήταν ελαφρώς κάτω από το όριο των 3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων και πάλι όταν το χρηματιστήριο έκλεισε στις 4:30 μ.μ. Ανατολική ζώνη ώρας.

Η Apple έχει αναφέρει ισχυρά αποτελέσματα κερδών από την αρχή της πανδημίας, καθώς τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της έχουν μεγάλη ζήτηση καθώς περισσότεροι άνθρωποι εργάζονται, μαθαίνουν και συνδέονται με άλλους από το σπίτι. Τα έσοδα της εταιρείας προβλέπεται να ανέλθουν στα 118 δισεκατομμύρια δολάρια το τρέχον τρίμηνο, ξεπερνώντας το τριμηνιαίο ρεκόρ όλων των εποχών των 111,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων που σημειώθηκε πριν από ένα χρόνο.

Σε ένα σημείωμα που μοιράστηκε με το προσωπικό όταν η Apple έφτασε το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια το 2018, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple Tim Cook είπε ότι το επίτευγμα «δεν ήταν το πιο σημαντικό μέτρο της επιτυχίας μας», προσθέτοντας ότι «οι οικονομικές αποδόσεις είναι απλώς το αποτέλεσμα της καινοτομίας της Apple. πρώτα τα προϊόντα και οι πελάτες και παραμένοντας πάντα πιστοί στις αξίες μας».

«Η αύξηση των 3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων είναι άλλη μια ιστορική στιγμή για την Apple, καθώς η εταιρεία συνεχίζει να αποδεικνύει στους αμφισβητούμενους ότι κάνουν λάθος με την αναγέννηση της ιστορίας ανάπτυξης που διαδραματίζεται στο Κουπερτίνο», δήλωσε ο αναλυτής Dan Ives της Wedbush, η οποία έχει στόχο τιμής 200 $ για την AAPL (το όνομα της εταιρίας στο χρηματιστήριο).

Η Apple θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει την επιτυχία της το 2022, με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον πέντε νέων Mac, ένα επανασχεδιασμένο iPad Pro με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης, μια ανθεκτική έκδοση του Apple Watch, AirPods δεύτερης γενιάς Pro, ένα ακουστικό AR/VR που επικεντρώνεται στο gaming, την κατανάλωση περιεχομένου και τις επικοινωνίες και πολλά άλλα.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα