News Tech

Το Instagram δοκιμάζει τώρα τη χρονολογική ροή

Τον Δεκέμβριο, ο επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri είπε ότι το Instagram σχεδίαζε να επαναφέρει μια χρονολογική ροή, έφτασε η ώρα λοιπόν και τώρα το Instagram δοκιμάζει επίσημα τις επιλογές χρονολογικής ροής.

Στο εξής, θα υπάρχουν τρεις διαφορετικές επιλογές τροφοδοσίας Instagram. Η ροή “Αρχική σελίδα” θα είναι η εμπειρία του Instagram που είναι διαθέσιμη όπως είναι σήμερα, με το Instagram να προτείνει περιεχόμενο που πιστεύει ότι οι χρήστες θα θέλουν περισσότερο να δουν σε μια προσπάθεια “να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον χρόνο σας”.

Μια ροή “Αγαπημένα” θα περιλαμβάνει μια λίστα λογαριασμών που έχει ορίσει ο χρήστης για να διασφαλίσει ότι οι χρήστες του Instagram δεν θα χάνουν περιεχόμενο από τα αγαπημένα τους άτομα.

Η ροή “Following” θα προσφέρει μια λίστα με χρονολογικές αναρτήσεις από κάθε λογαριασμό που ακολουθεί ένας χρήστης Instagram. Ο Mosseri είπε ότι το Instagram πιστεύει ότι είναι σημαντικό να προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, επειδή η ροή “Αρχική σελίδα” θα αποκτά όλο και περισσότερους προτεινόμενους λογαριασμούς με την πάροδο του χρόνου, έτσι οι άνθρωποι θα μπορούν να βλέπουν μόνο τους λογαριασμούς που ακολουθούν χρησιμοποιώντας αυτήν την επιλογή.

Σύμφωνα με τον Mosseri, το Instagram θέλει να διευκολύνει τους ανθρώπους να βλέπουν περιεχόμενο όπως θέλουν να το βλέπουν. Η δυνατότητα βρίσκεται ήδη σε δοκιμή για ορισμένους λογαριασμούς ή θα κυκλοφορήσει τις επόμενες δύο εβδομάδες και μετά την περίοδο δοκιμών beta, το Instagram σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την επιλογή χρονολογικής ροής το πρώτο εξάμηνο του 2022.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα
Apple News

Κίνδυνος με λειτουργία “Απώλειας” των AirTags

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η ‘’Λειτουργία απώλεια’’ του AirTag, που επιτρέπει σε οποιονδήποτε έχει iPhone, να σαρώνει ένα χαμένο AirTag για να εντοπίσει τα