Apple News

Το Shazam είναι τώρα διαθέσιμο ως επέκταση στο Chrome

Η Apple στα τέλη του 2021 φαίνεται να κυκλοφόρησε αθόρυβα μια νέα επέκταση Shazam για τους χρήστες του Chrome, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό τραγουδιών που παίζονται χρησιμοποιώντας τη δημοφιλή υπηρεσία αναγνώρισης μουσικής.

Η Apple κατέχει το Shazam από το 2017, αλλά ακόμη και πριν από αυτό, το Shazam είχε ενσωματωθεί σε συσκευές Apple μέσα στο λειτουργικό σύστημα. Σε iPhone ή Mac, οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν από τη Siri να αναγνωρίσει οποιοδήποτε τραγούδι που παίζει χωρίς να χρειάζεται η εφαρμογή Shazam.

Η ίδια λειτουργία είναι ενσωματωμένη στο iPhone στο Control Center και τώρα είναι επίσης διαθέσιμη ως επιλογή για χρήστες Chrome σε windows και Mac.

Μόλις εγκατασταθεί, η επέκταση του Shazam Chrome είναι προσβάσιμη δίπλα στη γραμμή διευθύνσεων και ανοίγει μια διεπαφή Shazam που προορίζεται να ακούει τι παίζει. Όταν η επέκταση αναγνωρίζει ένα τραγούδι, ανοίγει μια επιλογή αναπαραγωγής στο Apple Music (οι συνδρομητές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ολόκληρα τραγούδια με σύνδεση).

Η επέκταση Shazam προσφέρει πρόσβαση στο ιστορικό τραγουδιών Shazam, ώστε οι χρήστες του Chrome να μπορούν να παρακολουθούν τα τραγούδια που έχουν εντοπίσει, και παρέχει στίχους, μουσικά βίντεο και άλλα για τους συνδρομητές του Apple Music.

Η Apple δεν έχει διαφημίσει την επέκταση Shazam παρά μόνο στον ιστότοπο Shazam και η 9to5Google εικάζει ότι μπορεί να οφείλεται στο ότι υπάρχουν προβλήματα με την επέκταση. Για ορισμένους χρήστες, η επέκταση Shazam δεν φαίνεται να λειτουργεί καθόλου. Πολλές κριτικές υποδηλώνουν ότι η επέκταση δεν μπορεί να αναγνωρίσει κανένα τραγούδι, αν και για άλλα, λειτουργεί κανονικά.

Η Apple ενδέχεται να έχει ενημερώσεις για την επέκταση του Shazam στο Chrome σύντομα και μόλις λειτουργήσει καλά για όλους τους χρήστες, μπορεί να ακούσουμε περισσότερα για αυτήν.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα