Apple News

Πέντε προϊόντα της Apple που δεν έχουν ενημερωθεί εδώ και δύο χρόνια

Ενώ μεγάλο μέρος της σειράς προϊόντων της Apple είναι ενημερωμένο αυτήν τη στιγμή, ορισμένες συσκευές και αξεσουάρ δεν έχουν λάβει ενημερώσεις υλικού τα τελευταία χρόνια.

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με πέντε προϊόντα που πουλά η Apple και τα οποία δεν έχουν ενημερωθεί εδώ και δύο χρόνια, εκτός από τις νέες δυνατότητες λογισμικού. Η λίστα εξαιρεί προϊόντα προηγούμενης γενιάς όπως το iPhone 11 και το Apple Watch Series 3.

iPod touch

Η Apple ενημέρωσε για τελευταία φορά το iPod touch τον Μάιο του 2019 με ένα τσιπ A10 και μια νέα επιλογή αποθήκευσης 256 GB, καθιστώντας το σχεδόν τριών ετών.

Το iPod touch έβδομης γενιάς διατήρησε τον ίδιο σχεδιασμό με το μοντέλο έκτης γενιάς, συμπεριλαμβανομένης της οθόνης Retina 4 ιντσών, ενός κουμπιού Home χωρίς Touch ID, μιας υποδοχής ακουστικών 3,5 mm, μιας υποδοχής Lightning και ενός μόνο ηχείου και μικροφώνου. Η συσκευή είναι διαθέσιμη σε έξι χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των Space Grey, Silver, Pink, Blue, Gold και (PRODUCT)RED.

Η Apple επανασχεδίασε τον ιστότοπό της πέρυσι και δεν διαφημίζει πλέον ευδιάκριτα τη σελίδα προϊόντος του iPod touch, αλλά η συσκευή παραμένει διαθέσιμη για αγορά. Δεν υπήρξαν συγκεκριμένες φήμες σχετικά με την εργασία της Apple σε ένα νέο iPod touch, οπότε μένει να δούμε αν η συσκευή θα ενημερωθεί ξανά ή αν θα διακοπεί τελικά.

Magic Mouse 2

Το Magic Mouse δεύτερης γενιάς για Mac, που παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο του 2015, είναι άνω των έξι ετών. Το ποντίκι δεν έχει λάβει ενημερώσεις υλικού κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά έρχεται με ένα υφασμάτινων ινών USB-C σε Lightning στη συσκευασία τώρα. Όταν αγοράζεται με iMac 24 ιντσών, το Magic Mouse 2 είναι επίσης διαθέσιμο σε πολλά νέα αντίστοιχα χρώματα.

Το Magic Mouse 2 είναι πολυσυητημένο επειδή έχει μια υποδοχή Lightning στην κάτω πλευρά του, η οποία εμποδίζει τη χρήση του ποντικιού κατά τη φόρτιση.

Μολύβι Apple 2

Το Apple Pencil δεύτερης γενιάς, που κυκλοφόρησε μαζί με ένα νέο iPad Pro τον Οκτώβριο του 2018, θα γίνει σύντομα τριάμισι ετών.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό του Apple Pencil δεύτερης γενιάς σε σχέση με το πρωτότυπο είναι ότι μπορεί να συνδεθεί μαγνητικά στο iPad Pro τρίτης γενιάς ή νεότερο για ασύρματη φόρτιση. Οι χρήστες μπορούν επίσης να κάνουν εναλλαγή μεταξύ εργαλείων σχεδίασης και πινέλων σε εφαρμογές όπως το Notes πατώντας δύο φορές τον ενσωματωμένο αισθητήρα αφής του Apple Pencil δεύτερης γενιάς.

High-end Mac mini

Ενώ οι διαμορφώσεις Mac mini κατώτερης τεχνολογίας ενημερώθηκαν με το προσαρμοσμένο τσιπ M1 της Apple τον Νοέμβριο του 2020, οι διαμορφώσεις ανώτερης τεχνολογίας με επεξεργαστές Intel δεν έχουν ενημερωθεί από τον Οκτώβριο του 2018, πέρα ​​από τις ανακατατάξεις χωρητικότητας αποθήκευσης της Apple.

Φήμες υποδηλώνουν ότι η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέες διαμορφώσεις Mac mini υψηλής τεχνολογίας που τροφοδοτούνται από τα τσιπ M1 Pro και M1 Max αργότερα μέσα στο έτος.

AirPods Pro

Τα AirPods Pro κυκλοφόρησαν τον Οκτώβριο του 2019, με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν δυόμισι ετών.

Σύμφωνα με τον πολύ ακριβή αναλυτή Ming-Chi Kuo, η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει δεύτερης γενιάς AirPods Pro το τέταρτο τρίμηνο του 2022, το οποίο θα διαρκέσει από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο του έτους. Ο Kuo αναμένει τα νέα AirPods Pro να διαθέτουν αναβαθμισμένο ασύρματο τσιπ, να υποστηρίζουν lossless audio και να έχει μια νέα θήκη φόρτισης που θα μπορεί να εκπέμπει ήχο.

Ο Mark Gurman και η Debby Wu του Bloomberg ανέφεραν ότι η Apple έχει δοκιμάσει μια πιο συμπαγή σχεδίαση για τα AirPods Pro δεύτερης γενιάς χωρίς στελέχη που έχουμε σήμερα  κάτω από τα ακουστικά. Εάν αυτό καταλήξει να είναι το τελικό σχέδιο, το νέο AirPods Pro θα μπορούσε να μοιάζει με το Beats Studio Buds της Apple που κυκλοφόρησε πέρυσι.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα