iOS iPhone

‘’Κλαίνε’’ τα POS το iOS 15.4 Beta 2 προσθέτει το «tap to pay»

Η δεύτερη beta του iOS 15.4 προσθέτει κώδικα για τη νέα λειτουργία “Tap to Pay” που ανακοίνωσε η Apple σήμερα το πρωί. Το “Tap to Pay on iPhone” έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει σε iPhone που είναι συμβατά με NFC να δέχονται πληρωμές μέσω Apple Pay, ανέπαφων πιστωτικών και χρεωστικών καρτών και άλλων ψηφιακών πορτοφολιών, χωρίς να απαιτείται συσκευή POS.

Το Tap to Pay στο iPhone είναι ενεργοποιημένο στην πιο πρόσφατη έκδοση beta, αλλά απαιτεί από τρίτους παρόχους να προσθέσουν υποστήριξη, επομένως δεν είναι ακόμη διαθέσιμο για χρήση. Δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια του που να είναι ορατά στους τελικούς χρήστες, αλλά υπάρχει ένα νέο αρχείο ήχου “PaymentReceived” και εικόνες που δείχνουν τη διεπαφή Tap to Pay.

Ο συνεργάτης του MacRumors, Steve Moser, ανακάλυψε επίσης αναφορές σε μια “ContactlessReaderUIService” στον κώδικα, καθώς και αναφορές σε ειδοποιήσεις που θα βλέπουν οι τελικοί χρήστες. Η λειτουργία θα υποστηρίζει κάρτες επιβράβευσης και επιστροφές χρημάτων.

Το iPhone είναι έτοιμο να δεχτεί μια ανέπαφη πληρωμή.

  • Κρατήστε την κάρτα ή τη συσκευή σας στο iPhone του πωλητή και περιμένετε τον ήχο επιτυχίας.
  • Για να αποδεχτείτε ανεπαφικές πληρωμές, ενεργοποιήστε το NFC και δοκιμάστε ξανά.
  • Το χρονικό όριο πληρωμής έληξε για την ασφάλειά σας. Δοκιμάστε ξανά όταν είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε μια πληρωμή.
  • Εφαρμόστηκαν πολλαπλά πάσο επιβράβευσης
    Πληρώστε %@ %@
  • Επιστροφή χρημάτων από %@ για %@”
  • Δοκιμάστε ξανά και κρατήστε την κάρτα περισσότερο

Χρησιμοποιήστε το iPhone σας για να δέχεστε πληρωμές από ανέπαφες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, Apple Pay ή οποιεσδήποτε άλλες συσκευές ανέπαφων πληρωμών.

Η λειτουργία Tap to Pay θα λειτουργεί με το iPhone XS ή μεταγενέστερο και θα επιτρέπει στις υποστηριζόμενες εφαρμογές iOS να δέχονται πληρωμές από iPhone σε iPhone. Κατά την ολοκλήρωση της αγοράς, ένας έμπορος μπορεί να ζητήσει από έναν πελάτη να κρατήσει το iPhone, το Apple Watch, την ανέπαφη πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή άλλο ψηφιακό πορτοφόλι κοντά στο ‌iPhone του εμπόρου για να ολοκληρώσει μια πληρωμή μέσω NFC.

 

Η Stripe ανακοίνωσε ότι θα είναι η πρώτη πλατφόρμα πληρωμών που θα προσφέρει το Tap to Pay στο iPhone σε επιχειρηματικούς πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών του Shopify, αργότερα αυτή την άνοιξη. Τα Apple Stores στις ΗΠΑ θα αναπτύξουν επίσης υποστήριξη για τη δυνατότητα αργότερα μέσα στο έτος.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple iPhone News

Το iPhone 13 Pro Max κερδίζει το βραβείο καλύτερης οθόνης Smartphone ΤΗΣ DisplayMate

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Το DisplayMate βράβευσε μέσα στην βδομάδα το iPhone 13 Pro Max με το “Best Smartphone Display Award”. Η συσκευή κέρδισε