Apple News Tech

Η Apple θα μπορεί να αλλάζει την μουσική που ακούτε με βάση τους καρδιακούς σας παλμούς με ΑΙ τεχνολογία

Η Apple εξαγόρασε την AI Music, μια startup που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσει εξατομικευμένα soundtrack και προσαρμοστική μουσική, αναφέρει το Bloomberg.

Η AI Music ανέπτυξε μια “Infinite Music Engine” που προορίζεται να δημιουργήσει εξατομικευμένες λύσεις ήχου για επαγγελματίες του μάρκετινγκ, εκδότες, επαγγελματίες γυμναστικής και εταιρείες δημιουργίας περιεχομένου.

Η τεχνολογία μπορεί να δημιουργήσει δυναμικά soundtrack που αλλάζουν με βάση την αλληλεπίδραση των χρηστών. Η μουσική κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης, για παράδειγμα, θα μπορούσε να αλλάξει ανάλογα με τον καρδιακό παλμό του χρήστη, προσαρμόζοντας την ένταση της προπόνησης. Η AI Music το περιγράφεται ως μια δυνατότητα που θα μπορούσε να επιτρέψει στους διαφημιστές να δημιουργήσουν ήχο που θα ταιριάζει με το περιβάλλον χρήστη, όπως και τη διάθεση.

Ο ιστότοπος της AI Music δεν λειτουργεί πλέον, αλλά η προηγούμενη σελίδα της εταιρείας στο LinkedIn ανέφερε ότι «είχε αποστολή να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούμε, αλληλεπιδρούμε και βιώνουμε τη μουσική».

Η AI Music επιτρέπει σε επωνυμίες, προγραμματιστές και ηχητικούς τυχοδιώκτες πρόσβαση στην έξυπνη μουσική βιβλιοθήκη μας. Στόχος μας είναι να δώσουμε στους καταναλωτές τη δύναμη να επιλέγουν τη μουσική που θέλουν, με απρόσκοπτη επεξεργασία ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες τους ή να δημιουργούν δυναμικές λύσεις που προσαρμόζονται στο κοινό τους.

Η Apple ολοκλήρωσε την αγορά της εταιρείας AI Music με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο τις τελευταίες εβδομάδες. Πριν από την εξαγορά, η AI Music είχε περίπου δύο δωδεκάδες υπαλλήλους, σύμφωνα με το Bloomberg.

Η Apple θα μπορούσε ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία AI Music με διάφορους τρόπους. Τραγούδια που μπορούν να ενημερώνονται με βάση τον καρδιακό ρυθμό θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα για το Apple Fitness+ και η εφαρμογή Photos της Apple χρησιμοποιεί μουσική χωρίς δικαιώματα για να παρέχει τραγούδια για παρουσιάσεις φωτογραφιών, έτσι ώστε η μουσική που δημιουργείται κατά παραγγελία που ταιριάζει με τη διάθεση να είναι χρήσιμη για αυτόν τον σκοπό.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα