Apple iOS

Πότε θα κυκλοφορήσει η Apple την iOS 15.4 σε όλους; Να τι ξέρουμε.

Το iOS 15.4 βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δοκιμή beta με προγραμματιστές και δημόσιους χρήστες και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια σειρά από ελκυστικές νέες δυνατότητες. Ενώ οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετάσχει στο πρόγραμμα δοκιμών beta της Apple, πολλοί άνθρωποι προτιμούν να περιμένουν τη δημόσια κυκλοφορία όταν τα σφάλματα έχουν εξαλειφθεί. Πότε λοιπόν θα κυκλοφορήσει η Apple τη σταθερή έκδοση του iOS 15.4 σε όλους; Να τι ξέρουμε.

Πρώτα απ ‘όλα, μια ανακεφαλαίωση του τι νέο υπάρχει στο iOS 15.4. Για μια ενημέρωση στα μέσα του κύκλου, το iOS 15.4 περιλαμβάνει αρκετά νέα χαρακτηριστικά. Η μεγαλύτερη αλλαγή, ωστόσο, είναι η υποστήριξη για χρήση Face ID ενώ φοράτε μάσκα.

Ενώ η Apple παρουσίασε την υποστήριξη για το Apple Watch Unlock στο iPhone πέρυσι, τώρα γνωρίζουμε ότι αυτή η δυνατότητα σχεδιάστηκε για να είναι μια ενδιάμεση λύση. Η εφαρμογή του iOS 15.4 της χρήσης Face ID με μάσκα είναι πολύ πιο προηγμένη. Η Apple εξηγεί ότι σαρώνει τα «μοναδικά χαρακτηριστικά γύρω από την περιοχή των ματιών» για να σας ελέγξει με το Face ID ενώ φοράτε μάσκα.

Το μειονέκτημα εδώ είναι ότι η νέα δυνατότητα “Χρήση αναγνωριστικού προσώπου με μάσκα” περιορίζεται στο iPhone 12 και νεότερο, επομένως εάν έχετε iPhone X, iPhone XS ή iPhone 11, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το νέο χαρακτηριστικό.

Επίσης, το iPadOS 15.4 και το macOS 12.3 — που αναμένεται να κυκλοφορήσουν μαζί με το iOS 15.4 — προσφέρουν επίσης υποστήριξη για το Universal Control. Ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στο WWDC το περασμένο καλοκαίρι, το Universal Control σάς επιτρέπει να ελέγχετε πολλά iPad και Mac χρησιμοποιώντας ένα μόνο ποντίκι, πληκτρολόγιο και trackpad.

Ακολουθούν ορισμένες άλλες νέες δυνατότητες στο iOS 15.4:

  • Πάνω από 37 νέα emoji
  • Γραφικό στοιχείο αρχικής οθόνης για Apple Wallet και Apple Card
  • Νέες δυνατότητες προσαρμοσμένου τομέα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις Ρυθμίσεις
  • Βαθύτερη ενσωμάτωση του SharePlay
  • Βελτιώσεις συντομεύσεων
  • Προσθέστε σημειώσεις στους κωδικούς πρόσβασης του iCloud Keychain

Πότε θα κυκλοφορήσει το iOS 15.4;

Το iOS 15.4 βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δοκιμή beta τόσο με προγραμματιστές όσο και με δημόσιους χρήστες beta. Η Apple γενικά κυκλοφορεί μια νέα beta κάθε δύο εβδομάδες, για οπουδήποτε μεταξύ τεσσάρων και έξι κύκλων.

Το Bloomberg ανέφερε πρόσφατα ότι η Apple στοχεύει επί του παρόντος την κυκλοφορία του iOS 15.4 για κάποια στιγμή στο πρώτο μισό του Μαρτίου. Αυτό συνάδει με αναφορές ότι η Apple σχεδιάζει να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση στις 8 Μαρτίου για να ανακοινώσει ένα νέο iPhone SE καθώς και ένα ανανεωμένο iPad Air.

Έχοντας αυτό κατά νου, φαίνεται πιθανό ότι η Apple θα αφιερώσει χρόνο στο iOS 15.4 κατά τη διάρκεια της φημολογούμενης εκδήλωσής της στις 8 Μαρτίου. Από εκεί, θα μπορούσαμε να δούμε μια κυκλοφορία μόλις μια εβδομάδα αργότερα. Η Apple συνηθίζει να κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις λογισμικού τις Τρίτες, επομένως η κυκλοφορία του iOS 15.4 στις 15 Μαρτίου θα ήταν πολύ πιθανό.

Δεν θέλετε να περιμένετε;

Αν θέλετε να δοκιμάσετε όλες τις νέες δυνατότητες iOS 15.4, iPadOS 15.4 και macOS 12.3 τώρα, η Apple διαθέτει ένα δημόσιο πρόγραμμα δοκιμών beta. Εάν ενδιαφέρεστε να εγγραφείτε στο δημόσιο πρόγραμμα δοκιμών beta της Apple, μπορείτε να το κάνετε μέσω του ιστότοπου της Apple εδώ.

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι το λογισμικό beta συνήθως συνοδεύεται από σφάλματα, δυσλειτουργίες και άλλα προβλήματα απόδοσης. Αυτό σημαίνει ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας μπορεί να είναι χειρότερη από ό,τι συνήθως, ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην λειτουργούν όπως αναμένεται και οι εφαρμογές τρίτων μπορεί να είναι προβληματικές.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα