Apple News

Η Apple δεν απαιτεί πλέον από τους πελάτες να φορούν μάσκες

Η Apple δεν απαιτεί πλέον από τους πελάτες να φορούν μάσκες όταν επισκέπτονται τα Apple Stores σε πολλές τοποθεσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες, αναφέρει το Bloomberg. Η Apple απέσυρε τις εντολές μάσκας μετά από αλλαγές στις τοπικές οδηγίες και μείωση των περιπτώσεων COVID-19.

Οι εργαζόμενοι έχουν ενημερωθεί για τις ενημερώσεις μάσκας και η Apple έχει επίσης ενημερώσει τον ιστότοπό της για να παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με το ποιες τοποθεσίες δεν απαιτούν πλέον μάσκες. Η Apple εξακολουθεί να συνιστά στους πελάτες να φορούν μάσκες και οι υπάλληλοι της Apple πρέπει να συνεχίσουν να φορούν μάσκες αυτή τη στιγμή.

Οι μάσκες εξακολουθούν να απαιτούνται σε πολιτείες και περιοχές με αυστηρότερες οδηγίες για τις μάσκες, όπως η Χαβάη, το Ιλινόις, το Όρεγκον, η Ουάσιγκτον και επιλεγμένες περιοχές στην Καλιφόρνια. Η Apple θα συνεχίσει να ενημερώνει τις εντολές της για μάσκες καθώς αλλάζουν οι τοπικές απαιτήσεις.

Ο ιστότοπος του καταστήματος της Apple αναφέρει ότι “απαιτούνται μάσκες προσώπου κατά την επίσκεψη σε αυτήν την τοποθεσία” εάν οι πελάτες πρέπει να φορούν μάσκα. Για καταστήματα όπου είναι προαιρετικό, το μήνυμα της Apple λέει ότι συνιστώνται μάσκες προσώπου και σε άλλες περιοχές όπου απαιτούνται εμβόλια για επίσκεψη σε εσωτερικούς χώρους χωρίς μάσκα, η Apple ξεκαθαρίζει ότι οι μάσκες είναι προαιρετικές για όσους έχουν εμβολιαστεί.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η Apple προετοιμάζεται επίσης για την επιστροφή των μαθημάτων «Today at Apple» στα καταστήματα λιανικής της. Σε ορισμένες τοποθεσίες, τα προσωπικά μαθήματα θα είναι διαθέσιμα ήδη από αυτήν την εβδομάδα, ενώ άλλα καταστήματα θα ξεκινήσουν ξανά τα μαθήματα τον Μάρτιο.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα