Apple Apple Watch iPhone

Επαναφορά Apple Watch μέσω iPhone

Η Apple δημοσίευσε σήμερα ένα νέο έγγραφο υποστήριξης που δείχνει ότι το iOS 15.4 και το watchOS 8.5 επιτρέπουν την επαναφορά ενός Apple Watch με iPhone.

Το έγγραφο υποστήριξης δηλώνει ότι εάν ένα Apple Watch που έχει το watchOS 8.5 ή νεότερη έκδοση εμφανίζει μια κινούμενη εικόνα που δείχνει ένα Apple Watch και το iPhone να βρίσκονται κοντά, οι χρήστες μπορούν να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα για να ξεκινήσουν τη διαδικασία επαναφοράς:

1. Βεβαιωθείτε ότι το iPhone είναι κοντά. Το iPhone πρέπει να έχει iOS 15.4 ή μεταγενέστερο, πρέπει να είναι συνδεδεμένο σε Wi-Fi με ενεργοποιημένο το Bluetooth και πρέπει να έχει ξεκλειδωθεί.

2. Βάλτε το Apple Watch στο φορτιστή του.

3. Κάντε διπλό κλικ στο πλευρικό κουμπί (το κουμπί κάτω από το κυκλικό Digital Crown) στο Apple Watch σας.

4. Ακολουθήστε τα βήματα που εμφανίζονται στο iPhone.

Εάν τα βήματα αποτύχουν, η Apple συμβουλεύει τους πελάτες να ελέγξουν τη σύνδεσή τους Wi-Fi. Συγκεκριμένα, η Apple λέει να δοκιμάσει να χρησιμοποιήσει ένα δίκτυο 2,4 GHz αντί για 5 GHz και να αποφύγει 802,1X ή δέσμια δίκτυα Wi-Fi, όπως αυτά στα δωμάτια του ξενοδοχείου.

Σε ένα εσωτερικό σημείωμα προς τα Apple Stores και τους εξουσιοδοτημένους παρόχους σέρβις της Apple, που έλαβε η MacRumors, η Apple είπε ότι αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους πελάτες και τους τεχνικούς να επαναφέρουν το watchOS σε ορισμένα μοντέλα Apple Watch χωρίς να χρειάζεται να ταχυδρομηθεί η συσκευή σε ένα Κέντρο επισκευής της Apple. Το σημείωμα δεν καθόριζε ποια μοντέλα Apple Watch υποστηρίζουν τη δυνατότητα.

Το έγγραφο υποστήριξης της Apple ανέφερε ότι οι πελάτες μπορεί να δουν ένα κόκκινο θαυμαστικό στο Apple Watch τους. Εάν συμβεί αυτό, η Apple λέει να πατήσετε δύο φορές το πλευρικό κουμπί και, στη συνέχεια, να ακολουθήσετε τα βήματα που περιγράφονται παραπάνω. Εάν το Apple Watch συνεχίζει να εμφανίζει ένα κόκκινο θαυμαστικό, συνιστάται στους χρήστες να επικοινωνήσουν με την Υποστήριξη της Apple.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα