Apple iOS

Το iOS 16 επιτρέπει να μεταφέρετε μια eSIM μέσω Bluetooth

Το iOS 16 εισάγει μια χρήσιμη νέα δυνατότητα που επιτρέπει τη μεταφορά μιας eSIM μεταξύ iPhone μέσω Bluetooth. Στις Ρυθμίσεις σε ένα iPhone με iOS 16, πατώντας στο “Διαμόρφωση eSIM” εμφανίζεται μια επιλογή μεταφοράς μιας eSIM από άλλο iPhone μέσω Bluetooth.

Για να μεταφέρετε μια eSIM από άλλο iPhone, η Apple λέει να βεβαιωθείτε ότι το άλλο iPhone είναι κοντά, ξεκλείδωτο, έχει ενεργοποιημένο το Bluetooth και έχει iOS 16 ή μεταγενέστερη έκδοση.

Η δυνατότητα φαίνεται να είναι διαθέσιμη σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων και της Ελλάδας, αλλά είναι δυνατή μόνο μεταφορά των eSIM που εκδίδονται από παρόχους που υποστηρίζουν τη δυνατότητα. Δεδομένου ότι το iOS 16 ανακοινώθηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε έκδοση beta, η υποστήριξη παρόχου ενδέχεται να είναι περιορισμένη αυτήν τη στιγμή.

Η Apple συνεχίζει επίσης να παρέχει την πιο παραδοσιακή επιλογή ρύθμισης μιας eSIM σαρώνοντας έναν κωδικό QR που παρέχεται από έναν πάροχο.

Η eSIM είναι μια ψηφιακή SIM που σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε ένα πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας από μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε φυσική κάρτα nano-SIM. Η eSIM είναι διαθέσιμη στο iPhone XS και νεότερα.

Η πρώτη beta του iOS 16 κυκλοφόρησε στους προγραμματιστές νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και μια δημόσια beta θα είναι διαθέσιμη τον Ιούλιο. Η Apple είπε ότι το iOS 16 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, οπότε αυτή η νέα δυνατότητα μεταφοράς eSIM θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα