Apple iOS

iOS 16 στο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο της Apple πλέον επιλέγεις ταχύτητας αναπαραγωγής

Ξεκινώντας με το iOS 16, το iPadOS 16, το macOS Ventura και το tvOS 16, οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο της Apple μπορούν να προσφέρουν πλέον μενού ταχύτητας αναπαραγωγής. Ωστόσο, η λειτουργία είναι προαιρετική για προγραμματιστές, επομένως η λειτουργία ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη σε ορισμένες εφαρμογές.

Οι προεπιλεγμένες ταχύτητες αναπαραγωγής της Apple είναι 0,5×, 1,0×, 1,25×, 1,5× και 2,0×, αλλά οι προγραμματιστές μπορούν να τροποποιήσουν τη λίστα ταχυτήτων.

Σε υποστηριζόμενες εφαρμογές iPhone και iPad, μπορείτε να φτάσετε στο μενού ταχύτητας αναπαραγωγής πατώντας το εικονίδιο με τρεις τελείες που περιβάλλονται από έναν κύκλο. Στις υποστηριζόμενες εφαρμογές Mac, μπορείτε να βρείτε το μενού κάνοντας κλικ στο “» και επιλέγοντας Ταχύτητα αναπαραγωγής. Στις υποστηριζόμενες εφαρμογές Apple TV, υπάρχει ένα νέο εικονίδιο χρονοδιακόπτη για ταχύτητα αναπαραγωγής στα αριστερά του εικονιδίου των υπότιτλων.

 

Για τους προγραμματιστές, η Apple λέει ότι όλες οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν τα νέα iOS, iPadOS, macOS και tvOS SDK θα λαμβάνουν αυτόματα αυτήν τη λειτουργία ταχύτητας αναπαραγωγής χωρίς να απαιτούνται πρόσθετες αλλαγές. Οι προγραμματιστές που επιθυμούν να απενεργοποιήσουν πλήρως το μενού μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα νέα API που προστέθηκαν στο AVPlayer, με περισσότερες λεπτομέρειες διαθέσιμες σε αυτό το βίντεο περιόδου λειτουργίας WWDC 2022.

Ορισμένες εφαρμογές που χρησιμοποιούν προσαρμοσμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο στο iOS, όπως το YouTube, προσφέρουν ήδη έλεγχο ταχύτητας αναπαραγωγής, όπως και ορισμένες εφαρμογές της Apple, όπως η εφαρμογή Developer.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα