iOS iPhone News

Το iOS 16 προσθέτει υποστήριξη για το Nintendo SwitchPro Controller

Αν και δεν διαφημίζεται στον ιστότοπο της Apple, ανακαλύφθηκε ότι το iOS 16 προσθέτει υποστήριξη για το Joy-Cons και το Pro Controller του Nintendo Switch. Η δυνατότητα επισημάνθηκε στο Twitter από τον Riley Testut, τον προγραμματιστή πίσω από τον εξομοιωτή βιντεοπαιχνιδιών iOS Delta.

Σε μια σειρά από tweets, ο Testut είπε ότι το iOS 16 υποστηρίζει τόσο μεμονωμένα αριστερά όσο και δεξιά Joy-Cons ή και τα δύο ταυτόχρονα ως ένα μοναδικό χειριστήριο. Ο Testut πρόσθεσε ότι είναι δυνατή η δυναμική εναλλαγή μεταξύ της χρήσης των Joy-Cons μεμονωμένα ή ως συνδυασμένου ελεγκτή κρατώντας πατημένα τα κουμπιά λήψης στιγμιότυπου οθόνης και αρχικής οθόνης για λίγα δευτερόλεπτα.

Ο Testut επιβεβαίωσε επίσης ότι το iOS 16 υποστηρίζει το Pro Controller του Nintendo Switch, το οποίο είναι ένα πιο παραδοσιακό χειριστήριο παιχνιδιών.

 

!!! iOS 16 natively supports Nintendo Switch Pro Controllers!!

Can confirm they work perfectly with Delta 😍 pic.twitter.com/p8u1sdjvTt

— Riles 🤷‍♂️ (@rileytestut) June 6, 2022

 

Τα χειριστήρια μπορούν να προσαρμοστούν στο μενού Bluetooth της εφαρμογής Ρυθμίσεις στο iOS 16, η οποία είναι διαθέσιμη σε έκδοση beta για προγραμματιστές. Η Apple είπε ότι μια δημόσια beta του iOS 16 θα ακολουθήσει τον Ιούλιο και η ενημέρωση λογισμικού θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.
Τα iPhone υποστηρίζουν επίσης χειριστήρια PlayStation 5 DualSense και Xbox Series X από την κυκλοφορία του iOS 14.5 τον Απρίλιο του 2021.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα