News

Η Apple ανακοινώνει τη δεύτερη γενιά Apple Watch SE με τσιπ S8 και ανίχνευση τρακαρίσματος

Η Apple παρουσίασε το Apple Watch Series 8 με τον ίδιο σχεδιασμό που έχει το Series 7, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγαλύτερης οθόνης που καμπυλώνει γύρω από τις άκρες. Ένα από τα βασικά νέα χαρακτηριστικά της Σειράς 8 είναι ένας νέος αισθητήρας θερμοκρασίας σώματος που έχει σχεδιαστεί για λόγους υγείας των γυναικών, όπως το πότε έχει ωορρηξία (περίοδο).

Ο νέος αισθητήρας στη Σειρά 8 μετρά τη θερμοκρασία του καρπού του χρήστη κάθε πέντε δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια της νύχτας και μπορεί να ειδοποιήσει τον χρήστη για αλλαγές στη βασική του θερμοκρασία μέσω της εφαρμογής Health, που μπορεί να προκύψουν από άσκηση, jet lag ή ασθένεια. Ο αισθητήρας θερμοκρασίας σώματος επιτρέπει αναδρομικές εκτιμήσεις ωορρηξίας και εκτιμήσεις της απόκλισης του κύκλου.

Το δεύτερης γενιάς Apple Watch SE προσφέρει τη βασική εμπειρία Apple Watch σε πιο προσιτή τιμή. Το Apple Watch SE είναι τώρα 20% πιο γρήγορο χάρη στο τσιπ S8, το ίδιο τσιπ από τα Apple Watch Series 8 και Apple Watch Ultra. Το τσιπ S8 επιτρέπει στο Apple Watch SE να παρέχει ανίχνευση σύγκρουσης, διεθνή περιαγωγή και λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας.

Η πίσω θήκη έχει επανασχεδιαστεί με ένα νέο, ταιριαστό χρώμα από νάιλον σύνθετο υλικό για μείωση του βάρους. Το δεύτερης γενιάς Apple Watch SE διατίθεται σε μια ανανεωμένη σειρά χρωματικών επιλογών, όπως Midnight, Starlight και Silver.

Το Apple Watch SE δεύτερης γενιάς ξεκινά από 249 $ για το μοντέλο GPS και 299 $ για χρήση κάρτας, κάτι το όποιο δεν είναι διαθεσιμο ακόμα στην Ελλάδα, οι τιμές ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές για την ελληνική αγορά. Οι παραγγελίες ανοίγουν σήμερα και θα είναι διαθέσιμο στις 16 Σεπτεμβρίου.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα
Apple News

Κίνδυνος με λειτουργία “Απώλειας” των AirTags

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η ‘’Λειτουργία απώλεια’’ του AirTag, που επιτρέπει σε οποιονδήποτε έχει iPhone, να σαρώνει ένα χαμένο AirTag για να εντοπίσει τα