iOS

Η Apple κυκλοφορεί το iOS 16.1.2 με βελτιώσεις κινητής τηλεφωνίας

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 16.1.2, μια ενημέρωση δευτερεύουσας επιδιόρθωσης σφαλμάτων που έρχεται μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του iOS 16.1.1 και τρεις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του iOS 16.1, μια ενημέρωση που πρόσθεσε υποστήριξη για το iCloud Shared Photo Library, Matter, Live Activities , κι αλλα.

Μπορείτε να κατεβάσετε την ενημέρωση iOS 16.1.2 σε κατάλληλα iPhone μέσω του αέρα, μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού.

Σύμφωνα με τις σημειώσεις έκδοσης της Apple, η ενημέρωση iOS 16.1.2 εισάγει βελτιωμένη συμβατότητα με ασύρματους παρόχους μαζί με βελτιστοποίηση στην λειτουργία του Crash Detection στα μοντέλα iPhone 14 και iPhone 14 Pro. Οι πλήρεις σημειώσεις έκδοσης της Apple είναι παρακάτω:

Αυτή η ενημέρωση παρέχει σημαντικές ενημερώσεις ασφαλείας και τις ακόλουθες βελτιώσεις για το iPhone σας:

– Βελτιωμένη συμβατότητα με ασύρματους φορείς
– Βελτιστοποιήσεις Crash Detection σε μοντέλα iPhone 14 και iPhone 14 Pro

Για πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο ασφαλείας των ενημερώσεων λογισμικού της Apple, επισκεφτείτε αυτόν τον ιστότοπο:
https://support.apple.com/kb/HT201222
Η βελτιστοποίηση ανίχνευσης σύγκρουσης (Crash Detection) θα μπορούσε ίσως να περιλαμβάνει βελτιώσεις για να αποτρέψουν τα μοντέλα iPhone 14 να καλούν υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης όταν οι χρήστες απολαμβάνουν τρενάκι σε λούνα παρκ και άλλες έντονες διαδρομές. Έχουν υπάρξει πολλές αναφορές για τυχαίες ενεργοποιήσεις ανίχνευσης σύγκρουσης σε τέτοιου είδους δραστηριότητες.

Το iOS 16.2, που βρίσκεται υπό δοκιμή beta και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο, και θα παρουσιάζει την εφαρμογή Freeform, τη νέα αρχιτεκτονική εφαρμογών Home και άλλες δυνατότητες.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple iOS News

Όλα τα νέα του iOS 15.1

  • 26 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα το iOS 15.1, την πρώτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 15 που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο.
Apple iOS iPhone News

Εφαρμογές και παιχνίδια που χρησιμοποιούν τη νέα δυνατότητα SharePlay του iOS 15.1

  • 26 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple παρουσίασε σήμερα τα iOS 15.1, iPadOS 15.1 και tvOS 15.1, τα οποία προσθέτουν υποστήριξη για το SharePlay. Το