iPhone

Μια σημαντική αναβάθμιση για το iPhone 15 έρχεται

Τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 15 που πρόκειται να παρουσιαστούν αργότερα το 2023 θα υιοθετήσουν το πρότυπο Wi-Fi 6E, σύμφωνα με τον αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo. Σε μια σημείωση σχετικά με το έργο της Apple σε ένα τσιπ Wi-Fi, ο Kuo είπε ότι η εταιρεία θα αναβαθμίσει το iPhone 15 σε Wi-Fi 6E.

Η Apple χρησιμοποιεί ήδη Wi-Fi 6E για τα μοντέλα iPad Pro 11 και 12,9 ιντσών που παρουσιάστηκαν πέρυσι, μαζί με τα νέα μοντέλα Mac mini και MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών. Η Apple δεν χρησιμοποίησε Wi-Fi 6E για τη σειρά iPhone 14, αλλά είναι έτοιμη να φέρει την τεχνολογία στο iPhone με την ενημέρωση του 2023.

Μαζί με τον Kuo, οι αναλυτές της Barclays Blayne Curtis και Tom O’Malley είπαν επίσης ότι τα μοντέλα iPhone 15 θα λάβουν αναβάθμιση Wi-Fi 6E. Καμία φήμη που προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιώσει εάν το Wi-Fi 6E θα κυκλοφορήσει σε όλα τα μοντέλα iPhone 15 ή θα περιοριστεί στα ανώτερα μοντέλα iPhone 15 Pro.

Με συμβατούς δρομολογητές και καλωδιακά μόντεμ, οι συσκευές Wi-Fi 6E μπορούν να συνδεθούν στη ζώνη των 6 GHz, παρέχοντας ταχύτερη συνδεσιμότητα, χαμηλότερο λανθάνοντα χρόνο και λιγότερες παρεμβολές από ό,τι θα δείτε στις τυπικές ζώνες 2,4 GHz και 5 GHz. Το Wi-Fi 6E είναι το πρώτο πρότυπο Wi-Fi που επιτρέπει τη συνδεσιμότητα 6 GHz, καθώς το προηγούμενο πρότυπο Wi-Fi 6 παραμένει περιορισμένο στα δίκτυα 2,4 GHz και 5 GHz.

Το Wi-Fi 6E γίνεται όλο και πιο διαδεδομένο και για να επωφεληθεί πλήρως, απαιτείται δρομολογητής Wi-Fi 6E. Μια σειρά εταιρειών από την Netgear έως την Asus και τη Linksys πωλούν ήδη υλικό Wi-Fi 6E

Άλλα χαρακτηριστικά του iPhone 15 θα περιλαμβάνουν συνδεσιμότητα USB-C, ταχύτερα τσιπ 3nm A17 για τα μοντέλα Pro, τεχνολογία φακού περισκοπίου για το iPhone 15, κουμπιά έντασης ήχου και τροφοδοσίας στερεάς κατάστασης, αναβάθμιση σε τιτάνιο και επέκταση του Dynamic Island στην τυπική γραμμή iPhone 15. Είναι κάποιες ακόμα από τις φήμες που έχουμε δει.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple iPhone News

Το iPhone 13 Pro Max κερδίζει το βραβείο καλύτερης οθόνης Smartphone ΤΗΣ DisplayMate

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Το DisplayMate βράβευσε μέσα στην βδομάδα το iPhone 13 Pro Max με το “Best Smartphone Display Award”. Η συσκευή κέρδισε