Apple

Νέα ταινία από την Apple που τονίζει τα χαρακτηριστικά απορρήτου του iPhone

Για τον εορτασμό της Ημέρας Προστασίας Δεδομένων στις 28 Ιανουαρίου, η Apple μοιράστηκε μια ταινία μικρού μήκους στην οποία ο ηθοποιός Νικ Μοχάμεντ από την επιτυχημένη κωμική σειρά Apple TV+ “Ted Lasso” μαθαίνει για τις λειτουργίες απορρήτου του iPhone. Ο Μοχάμεντ συνοδεύεται από τον Φον, ο οποίος είναι πραγματικός Ειδικός στο κατάστημα Apple’s Tower Theatre στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με την Apple.

https://www.youtube.com/watch?v=1HWUjMjaBJI

Συγκεκριμένα, το βίντεο επισημαίνει χαρακτηριστικά απορρήτου, όπως Προστασία απορρήτου αλληλογραφίας, Έξυπνη πρόληψη παρακολούθησης και διαφάνεια παρακολούθησης εφαρμογών.
Μια νέα περίοδος λειτουργίας Today at Apple με τίτλο “Taking Charge of Your Privacy with iPhone” θα βοηθήσει τους χρήστες να κατανοήσουν καλύτερα τις λειτουργίες απορρήτου της Apple και πώς μπορούν να προστατεύσουν τα δεδομένα τους. Η δωρεάν συνεδρία θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις τοποθεσίες του Apple Store σε όλο τον κόσμο αλλά όχι στην Ελλάδα, τουλάχιστον για την ώρα δεν ξέρω αν ανοίξει στο μέλλον αν και δεν το νομίζω, από τις 28 Ιανουαρίου, ενώ η εγγραφή είναι πλέον ανοιχτή στον ιστότοπο της Apple. Τα χαρακτηριστικά που καλύπτονται θα περιλαμβάνουν την Προστασία απορρήτου αλληλογραφίας, τον Έλεγχο ασφαλείας, τις Υπηρεσίες τοποθεσίας και άλλα.

«Στην Apple, εστιάζουμε στο σχεδιασμό συσκευών, λειτουργιών και υπηρεσιών που κρατούν τους χρήστες στον έλεγχο των προσωπικών τους δεδομένων», δήλωσε ο Erik Neuenschwander, διευθυντής απορρήτου χρηστών της Apple. “Με τα χρόνια έχουμε ενσωματώσει ισχυρά στοιχεία ελέγχου απορρήτου στα λειτουργικά μας συστήματα. Αυτή η ταινία και οι νέες συνεδρίες Today at Apple θα δείξουν στους χρήστες πώς μπορούν να επωφεληθούν από ορισμένες από τις δυνατότητες που προσφέρουμε και να κατανοήσουν πώς το απόρρητο βρίσκεται στο επίκεντρο ό,τι κάνουμε».

Στην ανακοίνωσή της, η Apple επανέλαβε την πεποίθησή της ότι το απόρρητο είναι ένα «θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα», με περισσότερες λεπτομέρειες διαθέσιμες στον ιστότοπο προστασίας προσωπικών δεδομένων της Apple.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα