Apple

Η Apple θα πραγματοποιήσει ζωντανά εκδήλωση στο Apple Park ξάνα – έχει να γινει από το 2019

Η τελευταία πλήρως ζωντανή εκδήλωση προϊόντος ήταν για το iPhone 11, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019. Το ερώτημα αν η σύνοδος κορυφής AI είναι σημάδι ότι οι μελλοντικές εκδηλώσεις προϊόντων θα επιστρέψουν επιτέλους με την παραδοσιακή τους μορφή είναι τώρα το ερώτημα στα χείλη πολλών ανθρώπων.

Η Apple θα πραγματοποιήσει την ετήσια σύνοδο κορυφής AI για τους υπαλλήλους της την επόμενη εβδομάδα στο Steve Jobs Theatre, την πρώτη πλήρως ζωντανή εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Apple Park από την εποχή πριν από την COVID.

Η σύνοδος κορυφής είναι παρόμοια με το Worldwide Developers Conference της Apple, αλλά μόνο για τους εργαζόμενους, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, ο οποίος μοιράστηκε τα νέα της προγραμματισμένης εκδήλωσης σε ένα tweet.

Εκτός από την πρόσκληση του προσωπικού στο Θέατρο Steve Jobs, η διάσκεψη κορυφής θα μεταδοθεί επίσης ζωντανά σε υπαλλήλους που δεν μπορούν να παρευρεθούν, παρόμοια με τον τρόπο που η εταιρεία πραγματοποίησε εκδηλώσεις δημόσιας ανακοίνωσης προϊόντων πριν από το χτύπημα της πανδημίας.

Η Apple κάλεσε έναν περιορισμένο αριθμό προγραμματιστών να παρευρεθούν στο WWDC 2022 στο Apple Park, αλλά το ίδιο το συμβάν ήταν προηχογραφημένο, χωρίς παρουσιαστές για να παρουσιάσουν τις τελευταίες δημιουργίες της Apple. Μέλη των μέσων ενημέρωσης προσκλήθηκαν επίσης στην αποκάλυψη του iPhone 14 τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά και αυτή η κεντρική ομιλία ήταν προηχογραφημένη.

Όπως σημειώνει ο Gurman, η τελευταία σύνοδος κορυφής AI έρχεται σε μια εποχή μεγάλου ενθουσιασμού από τη βιομηχανία της τεχνολογίας γύρω από το υποστηριζόμενο από τη Microsoft ChatGPT chatbot τεχνητής νοημοσύνης και την πρόσφατη ανακοίνωση της Google ότι κυκλοφορεί το δικό της chatbot AI με LaMDA, που ονομάζεται Bard.
Η Google προσθέτει την τεχνολογία πίσω από τον Bard στη μηχανή αναζήτησης Google για να επιτρέψει την απόσταξη σύνθετων ερωτημάτων σε εύπεπτες απαντήσεις και η Microsoft αναμένεται να ακολουθήσει παρόμοια πορεία ενσωματώνοντας το ChatGPT στην Αναζήτηση Bing.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα