Apple TV

Έρχεται η νέα ταινία της Apple για την F1 με προταγωνιστή τον Brad Pitt και παραγωγό τον Lewis Hamilton

Καθώς ξεκινούν οι προετοιμασίες στο Silverstone για τον Grand Prix Μ. Βρετανίας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Formula 1 αυτό το Σαββατοκύριακο, ένα γκαράζ και pit wall είναι αφιερωμένο στην ομάδα APXGP για την οποία αγωνίζεται ο Sonny Hayes. Ο Sonny Hayes είναι ένας πολύπειρος οδηγός που υποδύεται τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία της Apple και με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt.

Το Grand Prix Μ. Βρετανίας θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα για την ανώνυμη ακόμη ταινία στα πλαίσια ενός αγώνα της Formula 1. Θα γίνουν γυρίσματα στα pits και στο paddock καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, δημιουργώντας την εντύπωση ότι η ομάδα αγωνίζεται μαζί με τις υπόλοιπες, και θα υπάρχουν 7-8 περιπτώσεις όπου το μονοθέσιο της APXGP θα βγει στην πίστα μόνο του.

Το μονοθέσιο που χρησιμοποιείται είναι βασισμένο στο πλαίσιο της Formula 2 και έχει τροποποιηθεί με τη βοήθεια της ομάδας της Mercedes για να μοιάζει με ένα μονοθέσιο F1. Διαθέτει μεγαλύτερο μεταξόνιο και έχουν τοποθετηθεί 15 κάμερες σε διάφορα σημεία του. Οι πρώτες φωτογραφίες του μονοθεσίου έχουν δημοσιοποιηθεί από την F1 και δείχνουν ένα χρωματισμό με μαύρο-χρυσό σχήμα, που αναπολεί τα θρυλικά χρώματα της Lotus με σπόνσορα την JPS (δεκαετία 1970 – μέσα δεκαετίας 1980).

Το σενάριο της ταινίας επικεντρώνεται στον χαρακτήρα που υποδύεται ο Brad Pitt, ο οποίος, μετά από μια εντυπωσιακή καριέρα στη Formula 1, επιστρέφει ως βετεράνος σε μια ομάδα που βρίσκεται στο πίσω μέρος του grid. Ο νεαρός ταλαντούχος συμπαίκτης του θα είναι ο Damson Idris, που υποδύεται τον χαρακτήρα Joshua Pearce.

 

Ο σκηνοθέτης Joe Kosinski έχει δηλώσει ότι στοχεύει να δημιουργήσει την πιο αυθεντική ταινία αγώνων που έχει γίνει ποτέ. Παρόλα αυτά, η πολυπλοκότητα της εποχής καθιστά αδύνατη την παρουσία πραγματικών μονοθεσίων σε μια επίσημη περίοδο της F1, και επομένως η τεχνολογία CGI θα χρησιμοποιηθεί για να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Επιπλέον, οι δημιουργοί της ταινίας ζήτησαν τη βοήθεια του Lewis Hamilton, που είναι επίσης συμπαραγωγός, για να προσφέρει την εμπειρία του και να βοηθήσει στην ακρίβεια και αληθοφάνεια της ταινίας.

Επιπλέον, έχει δοθεί άδεια για την τοποθέτηση ειδικών μικρών κινηματογραφικών καμερών στις κανονικές υποδοχές των τηλεοπτικών καμερών των μονοθεσίων της F1 στους φετινούς αγώνες. Αυτές οι προσθήκες θα συμβάλουν στην δημιουργία ενός αυθεντικού και ρεαλιστικού κινηματογραφικού αποτελέσματος.

Ο προϋπολογισμός της ταινίας ανέρχεται στα 140 εκατομμύρια δολάρια, ακόμα δεν είναι επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας, καθώς τα γυρίσματα μόλις έχουν αρχίσει. Είναι σίγουρα μια αναμονή με ανυπομονησία να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτό το ενδιαφέρον εγχείρημα της ταινίας.

 

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple TV

Η Apple θέλει να εξασφαλίσει δικαιώματα μετάδοσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA

  • 23 Απριλίου, 2024
Η Apple εργάζεται για να εξασφαλίσει μια αποκλειστική τηλεοπτική συμφωνία με την οργάνωση ποδοσφαίρου FIFA, αναφέρει η εφημερίδα The New