Apple TV

Η Apple θέλει να εξασφαλίσει δικαιώματα μετάδοσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA

Η Apple εργάζεται για να εξασφαλίσει μια αποκλειστική τηλεοπτική συμφωνία με την οργάνωση ποδοσφαίρου FIFA, αναφέρει η εφημερίδα The New York Times. Η FIFA θα ξεκινήσει μια ανανεωμένη έκδοση του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων το 2025 και η Apple θέλει τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Το Club World Cup 2025 θα περιλαμβάνει 32 ομάδες από καθεμία από τις έξι συνομοσπονδίες.

Η συμφωνία μεταξύ της Apple και της FIFA θα μπορούσε να ανακοινωθεί ήδη από αυτόν τον μήνα και το πρώτο τουρνουά θα διεξαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες το επόμενο καλοκαίρι. Η Apple θα μπορούσε να πληρώσει περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια και οι New York Times αναφέρουν ότι δεν είναι ακόμη σαφές αν θα υπάρξουν δικαιώματα ελεύθερης μετάδοσης. Αν όχι, ολόκληρο το τουρνουά θα μπορούσε να είναι διαθέσιμο μόνο στους συνδρομητές του Apple TV+.

Η Apple έχει ήδη δαπανήσει 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια για να εξασφαλίσει τα παγκόσμια δικαιώματα μετάδοσης του Major League Soccer. Οι αγώνες του MLS και του League Cup μεταδίδονται μέσω streaming στο Apple TV+, με την πρόσβαση να τιμολογείται στα 14,99 δολάρια το μήνα ή 99 δολάρια ανά σεζόν για μη συνδρομητές και στα 12,99 δολάρια το μήνα ή 79 δολάρια ανά σεζόν για όσους είναι συνδρομητές στο Apple TV+.

Η Apple βλέπει τα ζωντανά αθλητικά γεγονότα ως έναν τρόπο να προσελκύσει νέους πελάτες στην υπηρεσία ροής Apple TV+. Εκτός από τη συμφωνία με το MLS, έχει επίσης εξασφαλίσει συμφωνία με το Major League Baseball. Η Apple διαπραγματεύτηκε για πρόσβαση στο NFL Sunday Ticket και ενώ αυτό δεν ευοδώθηκε, μια έκθεση από το The Athletic δείχνει ότι η Apple εξακολουθεί να βρίσκεται στο παιχνίδι για να εξασφαλίσει κάποια πρόσβαση σε streaming σε αγώνες του NBA.

Νωρίτερα φέτος, η Apple παρουσίασε μια ειδική εφαρμογή Apple Sports που επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν σε πραγματικό χρόνο αποτελέσματα και στατιστικά στοιχεία για τις αγαπημένες τους ομάδες. Η εφαρμογή μπορεί να συγχρονιστεί με την εμπειρία My Sports στην εφαρμογή Apple TV.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple TV

Έρχεται η νέα ταινία της Apple για την F1 με προταγωνιστή τον Brad Pitt και παραγωγό τον Lewis Hamilton

Καθώς ξεκινούν οι προετοιμασίες στο Silverstone για τον Grand Prix Μ. Βρετανίας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Formula 1 αυτό το