AirPods Apple

Φήμες: Τα AirPods Pro 2 θα κυκλοφορήσουν το τρίτο τρίμηνο του 2022

Η Apple θα κυκλοφορήσει δεύτερης γενιάς AirPods Pro το τρίτο τρίμηνο του 2022, σύμφωνα με μια νέα φήμη που φαίνεται να βασίζεται σε πηγές της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Η Apple αναπτύσσει δεύτερης γενιάς AirPods Pro για να ακολουθήσει τα AirPods 3, με τα νέα ακουστικά υψηλής τεχνολογίας να πρόκειται να κυκλοφορήσουν το 2022, σύμφωνα με τον καλά συνδεδεμένο ρεπόρτερ του Bloomberg Mark Gurman και τον σεβαστό αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo. Ωστόσο, ούτε ο Gurman ούτε ο Kuo έχουν αναφέρει κάτι πιο συγκεκριμένο για τα ακουστικά επόμενης γενιάς.

Η τελευταία φήμη προέρχεται από τον χρήστη @FronTron, ο οποίος την Παρασκευή αναθεώρησε έναν προηγούμενο ισχυρισμό που έγινε τον Ιούνιο ότι τα “AirPods Pro 2” θα κυκλοφορήσουν μέχρι το δεύτερο τρίμηνο του επόμενου έτους “τουλάχιστον”.

Ο leaker προβλέπει τώρα ότι τα AirPods Pro δεύτερης γενιάς της Apple θα φτάσουν το τρίτο τρίμηνο του 2022. Το τρίτο τρίμηνο παραδοσιακά περιλαμβάνει ένα παράθυρο 92 ημερών μεταξύ 1ης Ιουλίου και 30 Σεπτεμβρίου.

Ενώ ο @FronTron έχει πολύ περιορισμένο ιστορικό για ακριβείς διαρροές, ο leaker είπε στο MacRumors ότι η συμβουλή προέρχεται απευθείας από την αλυσίδα εφοδιασμού και βασίζεται στην ίδια πηγή που προέβλεπε ότι τα AirPods Pro 2 θα έφταναν το επόμενο έτος, αρκετές ημέρες πριν πει ο Kuo το ίδιο πράγμα σε σημείωμα επενδυτών στις 30 Ιουνίου. Αν και το τελευταίο φαίνεται να είναι αληθινό, οι νέες πληροφορίες θα πρέπει να ληφθούν υπόψη σε αυτό το χρονικό σημείο.

Ο Mark Gurman του Bloomberg είπε ότι η Apple στοχεύει να κάνει το AirPods Pro 2 πιο συμπαγές εξαλείφοντας το κοντό στέλεχος που προεξέχει από το κάτω μέρος. Η Apple λέγεται ότι δοκιμάζει ένα “πιο στρογγυλεμένο σχήμα που γεμίζει περισσότερο το αυτί του χρήστη”, αλλά η μεταφορά του υλικού των AirPods Pro σε ένα πλαίσιο μειωμένου μεγέθους έχει αποδειχθεί δύσκολη, επομένως το σχέδιο μπορεί να ακυρωθεί, προειδοποιεί ο Gurman.

Η MacRumors έλαβε υποτιθέμενες εικόνες του AirPods Pro δεύτερης γενιάς που έρχονται σε αντίθεση με τις φήμες σχετικά με το σχεδιασμό, αλλά προέρχονται από μια πηγή χωρίς τεκμηριωμένο ιστορικό και δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε στην ακρίβειά τους.

Η Debby Wu του Gurman και του Bloomberg ανέφεραν τον Μάιο ότι η δεύτερη γενιά AirPods Pro της Apple θα περιλαμβάνει ενημερωμένους αισθητήρες κίνησης με έμφαση στην παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης. Με βάση τις βελτιώσεις που έγιναν στα νέα AirPods 3, άλλα χαρακτηριστικά που είναι επίσης πιθανό να εμφανιστούν στα AirPods Pro δεύτερης γενιάς περιλαμβάνουν μια αδιάβροχη θήκη φόρτισης MagSafe με πιστοποίηση IPX-4 και ολοκαίνουργιους αισθητήρες ανίχνευσης δέρματος που αντικαθιστούν τα υπάρχοντα οπτικά Αισθητήρες.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα