Apple Mac News

Η Apple σχεδιάζει πέντε νέους Mac για το 2022, συμπεριλαμβανομένης της ανανέωσης MacBook Pro

Η Apple εργάζεται σε πέντε νέους Mac που θα κυκλοφορήσουν το 2022, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας έκδοσης του βασικού MacBook Pro, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Στην τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου του “Power On”, ο Gurman είπε ότι αναμένει η Apple να κυκλοφορήσει πέντε νέους Mac το 2022, μεταξύ των οποίων:

  • Ένας κορυφαίος iMac με επεξεργαστή της Apple με πάνω από 24 ίντσες
  • Μια σημαντική ανανέωση του MacBook Air με το τσιπ “M2” και μια νέα σχεδίαση
  • Ένα ενημερωμένο Mac mini
  • Μια νέα έκδοση του βασικού επιπέδου MacBook Pro
  • Ένα νέο Mac Pro με επεξεργαστή της Apple

Ενώ έχει υπάρξει μεγάλος αριθμός φημών σχετικά με τις ενημερώσεις iMac, MacBook Air, Mac mini και Mac Pro της Apple, η αναφορά του Gurman για ένα νέο MacBook Pro basic επιπέδου ξεχωρίζει. Ανέφερε ότι ένα βασικό MacBook Pro επόμενης γενιάς θα περιέχει το ίδιο τσιπ M2 με το MacBook Air επόμενης γενιάς, που θα διαθέτει τον ίδιο αριθμό πυρήνων CPU με το τσιπ M1, έως και 10 πυρήνες γραφικών και βελτιωμένη απόδοση, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται το μηχάνημα εδώ και πάνω από μισό χρόνο.

Η εισαγωγή των τελευταίων μοντέλων MacBook Pro υψηλής απόδοσης της Apple, τα οποία διαθέτουν μεγαλύτερες οθόνες, απέσυρε τη γραμμή αφής και πρόσθεσαν περισσότερες θύρες, φαίνεται ότι άφησε το αρχικό MacBook Pro σε μια περίεργη θέση στη σειρά Mac, οδηγώντας σε εικασίες ότι θα μπορούσε να διακοπεί και να αντικατασταθεί με μια έκδοση προηγμένης τεχνολογίας του ‌MacBook Air‌, αλλά η επιβεβαίωση του Gurman υποδηλώνει ότι ένα νέο βασικό MacBook Pro είναι ακόμα στο δρόμο για το 2022.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με το νέο μηχάνημα δεν είναι σαφείς, αλλά υπάρχουν σημαντικά ερωτήματα σχετικά με το πώς το νέο MacBook Pro βασικού επιπέδου θα πάρει τη μέση λύση μεταξύ του νέου ‌M2‌ MacBook Air‌ και του τρέχοντος MacBook Pro υψηλής επίδοσης, και εάν υπάρχουν πτυχές όπως αν το Touch Bar θα παραμείνει.

Οι ανανεώσεις του iMac 24 ιντσών και του προηγμένου MacBook Pro απουσίαζαν αισθητά από τη λίστα προσδοκιών του Gurman για το 2022. Ενώ αυτά τα μηχανήματα ενημερώθηκαν φέτος, η απουσία τους από τη λίστα του Gurman θα μπορούσε να προσθέσει επιρροή στη θεωρία ότι η Apple δεν σχεδιάζει να ενημερώσει Τα Apple silicon Mac του ετησίως.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα