Apple iPhone News

Τα μοντέλα iPhone 14 Pro φημολογείται ότι διαθέτουν κάμερα 48 Megapixel και 8 GB RAM

Όπως φημολογήθηκε, η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τέσσερα μοντέλα iPhone 14 τον Σεπτέμβριο του 2022, σύμφωνα με αναλυτής Jeff Pu, μεταξύ των οποίων θα δούμε ένα:

  • iPhone 14 6,1 ιντσών
  • iPhone 14 Max 6,7 ιντσών
  • iPhone 14 Pro 6,1 ιντσών
  • iPhone 14 Pro Max 6,7 ιντσών

Σε ερευνητικό σημείωμα με τη Haitong International Securities, που έλαβε η MacRumors, ο Pu είπε ότι τα δύο μοντέλα Pro θα είναι εξοπλισμένα με σύστημα πίσω κάμερας τριών φακών με αναβαθμισμένο ευρυγώνιο φακό 48 megapixel και φακούς Ultra Wide και Telephoto 12 megapixel. Αυτό συνάδει με τις πληροφορίες που κοινοποίησε ο αναλυτής της TF International Securities, Ming-Chi Kuo, ο οποίος τον Απρίλιο ισχυρίστηκε ότι ο φακός των 48 megapixel θα υποστηρίζει εγγραφή βίντεο 8K.

Η Pu αναμένει επίσης ότι τα μοντέλα iPhone 14 Pro θα είναι εξοπλισμένα με 8 GB RAM, από 6 GB που έχουν σήμερα τα μοντέλα iPhone 13 Pro. Αν και αυτή η φήμη ακούγεται εύλογη, ορισμένες άλλες προδιαγραφές του iPhone 14 που προβλέπονται από τον Pu φαίνονται πολύ λιγότερο πιθανές, όπως ο ισχυρισμός του ότι και τα τέσσερα μοντέλα iPhone 14 θα διαθέτουν οθόνες 120Hz. Τον Σεπτέμβριο, ο αναλυτής του κλάδου των οθονών Ross Young είπε ότι τα τυπικά μοντέλα iPhone 14 και iPhone 14 Max θα μένουν με οθόνες 60Hz.

Ο Pu είπε επίσης ότι τα τυπικά μοντέλα iPhone 14 θα ξεκινούν με 64 GB αποθηκευτικού χώρου, παρά το ότι η σειρά iPhone 13 ξεκινά από 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

Ο Pu έχει μικτό ιστορικό για τις φήμες της Apple. Για παράδειγμα, ισχυρίστηκε με ακρίβεια ότι τα μοντέλα MacBook Pro και iPad Pro 16 ιντσών με οθόνες mini-LED θα κυκλοφορούσαν το 2021, αλλά ήταν λάθος σχετικά με τα HomePods με κάμερες ανίχνευσης 3D που θα κυκλοφορήσουν το 2019.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα