AirTags Apple iPhone News

Η Apple κυκλοφορεί την εφαρμογή «Tracker Detect» για να αποτρέψει στους Android χρήστες να εντοπίζουν AirTag

Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα μια νέα εφαρμογή “Tracker Detect” στο Google Play Store, η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες Android να εντοπίζουν AirTag που μπορεί να βρίσκονται κοντά.

Σύμφωνα με την περιγραφή της εφαρμογής, το Tracker Detect αναζητά ανιχνευτές αντικειμένων που είναι διαχωρισμένα από τον κάτοχό τους και που είναι συμβατά με το Find My Network, επομένως θα εντοπίσει ‌AirTags και άλλες συσκευές με δυνατότητα Find My, όπως το Chipolo Chipolo item tracker.

Η Apple λέει ότι οι χρήστες Android μπορούν να κάνουν σάρωση για να βρουν ένα κοντινό AirTag εάν πιστεύουν ότι κάποιος χρησιμοποιεί ένα AirTag ή άλλη συσκευή για να παρακολουθεί την τοποθεσία του. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για τους φόβους των ειδικών που ανησυχούν ότι το AirTags μπορεί να χρησιμοποιηθεί κακόβουλα για την παρακολούθηση της τοποθεσίας των ατόμων.

Για τους χρήστες iPhone, η Apple εισήγαγε πολλές λειτουργίες ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης μιας ειδοποίησης που θα ενημερώνει έναν χρήστη του iPhone εάν τους ακολουθεί ένα AirTag που δεν τους ανήκει. Δεν υπήρχε τέτοια προστασία για τους χρήστες Android πριν από την εισαγωγή της εφαρμογής Tracker Detect, για την οποία η Apple είπε ότι εργαζόταν τον Ιούνιο.

Ένα έγγραφο υποστήριξης της Apple σχετικά με τη δυνατότητα λέει ότι εάν η εφαρμογή εντοπίσει έναν ιχνηλάτη αντικειμένου συμβατό με AirTag ή Find My για τουλάχιστον 10 λεπτά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένας ήχος για να τον εντοπίσει. Η διεξαγωγή μιας σάρωσης θα αποκαλύψει τυχόν κοντινά ‌AirTags και αφού προσφέρει ένα εργαλείο αναπαραγωγής ήχου για τον εντοπισμό του AirTag, η Apple θα προσφέρει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης του αφαιρώντας την μπαταρία.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα