Apple iPhone News

Tο 2024 είναι πιο πιθανό να δούμε το πρώτο πτυσσόμενο iPhone

Η Apple δεν αναμένεται να παρουσιάσει ένα αναδιπλούμενο iPhone το νωρίτερο μέχρι το 2023, με το 2024 να είναι η πιο πιθανή ημερομηνία στόχος, σύμφωνα με τον αναλυτή οθόνης Ross Young.

Οι φήμες για ένα αναδιπλούμενο iPhone έχουν χαθεί τους τελευταίους μήνες, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν ενδείξεις ότι η Apple τουλάχιστον εργάζεται σε πρωτότυπα πτυσσόμενων συσκευών. Τον Σεπτέμβριο του 2020, προτάθηκε ότι η Samsung είχε παράσχει δείγματα αναδιπλούμενης οθόνης στην Apple για δοκιμαστικούς σκοπούς και υπήρξαν επίσης φήμες ότι η Apple συνεργάζεται με την LG Display.

Τον Μάιο, ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo είπε ότι η Apple εργαζόταν για να λανσάρει ένα αναδιπλούμενο iPhone με εύκαμπτη οθόνη OLED 8 ιντσών το 2023, αλλά δεν έχει πει πολλά άλλα για τη δουλειά της Apple στις πτυσσόμενες συσκευές από τότε. Το Bloomberg τον Ιανουάριο είπε ότι η Apple είχε ξεκινήσει «πρώιμη δουλειά» σε ένα αναδιπλούμενο iPhone, αλλά η ανάπτυξη εκείνη την εποχή δεν είχε επεκταθεί πέρα ​​από μια οθόνη.

Στο μέλλον, ο Kuo πιστεύει ότι τα αναδιπλούμενα smartphone θα γίνουν “must-have” για όλες τις μεγάλες μάρκες smartphone και η Samsung τουλάχιστον σίγουρα εργάζεται για την τελειοποίηση των αναδιπλούμενων επιλογών smartphone της. Νωρίτερα φέτος, η Samsung παρουσίασε το Galaxy Z Fold3, την τρίτη έκδοση του αναδιπλούμενου smartphone της.

Οι πρώιμες συσκευές Galaxy Fold της Samsung αντιμετώπιζαν προβλήματα, αλλά η Samsung είχε τώρα τρία χρόνια για να λύσει τα σφάλματα με μικρό ανταγωνισμό στον τομέα των πτυσσόμενων smartphone. Εάν η Apple επιλέξει να κυκλοφορήσει με ένα αναδιπλούμενο smartphone το 2023 ή το 2024, θα χρειαστεί να ανταγωνιστεί τη Samsung, μια εταιρεία που διαθέτει πλέον πολλά χρόνια τεχνογνωσίας στις πτυσσόμενες συσκευές.
Ο Kuo έχει δηλώσει προηγουμένως ότι η Apple θα πρέπει να λύσει «βασικά ζητήματα τεχνολογίας και μαζικής παραγωγής» για να κυκλοφορήσει ένα αναδιπλούμενο iPhone έως το 2023, επομένως δεν θα ήταν καθόλου έκπληξη να καθυστερήσει η τεχνολογία μέχρι το 2024.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

iPhone

Το iOS 15.1 Beta 2 διορθώνει το σφάλμα της χρήσης μάσκας στο iPhone 13

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη έκδοση beta του iOS 15.1 στους προγραμματιστές και η ενημέρωση περιλαμβάνει μια διόρθωση για
Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα