Apple Mac News

Η Apple φέρνει την Native Apple Music Experience στην εφαρμογή Music για macOS

Η Apple ανακατασκευάζει την εφαρμογή της Μουσικής για το macOS ως μια πλήρης εφαρμογή, σύμφωνα με έναν κώδικα στην beta που έχει δει το 9to5Mac.

Ο κώδικας στην πρώτη beta του macOS Monterey 12.2, που κυκλοφόρησε χθες στους προγραμματιστές, δείχνει ότι η Apple ανακατασκευάζει την εφαρμογή Μουσική χρησιμοποιώντας το AppKit, το πλαίσιο διεπαφής του macOS. Η κίνηση θα οδηγήσει σε σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση και την εμπειρία χρήσης της εφαρμογής Μουσική, αλλά όχι σημαντικές αλλαγές διεπαφής χρήστη ή διεπαφής.

Σύμφωνα με το 9to5Mac, η εφαρμογή Music χρησιμοποιεί αυτήν τη στιγμή το JET, μια τεχνολογία για τη μετατροπή του περιεχομένου ιστού σε εφαρμογές. Η τρέχουσα εφαρμογή Μουσικής, η οποία αντικατέστησε το iTunes, αλλά χρησιμοποιεί το ίδιο back-end, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το φορτωμένο περιεχόμενο ιστού της Apple Music, το οποίο ορισμένοι χρήστες έχουν επικρίνει ότι έχει υποτονική απόκριση και προβλήματα χρηστικότητας.

Ενώ ορισμένα τμήματα της εφαρμογής Μουσική, όπως η βιβλιοθήκη, ήταν ήδη, οι χρήστες Mac θα παρατηρήσουν ότι η αναζήτηση πολυμέσων στο Apple Music είναι πιο γρήγορη, εμφανίζοντας ανακατασκευασμένες διεπαφές. Ως αποτέλεσμα, η κύλιση, οι χειρονομίες και οι κινούμενες εικόνες αποκρίνονται επίσης περισσότερο.

Η Apple πιθανότατα εξακολουθεί να βελτιώνει τα νέα μέρη της εφαρμογής, επομένως ορισμένα στοιχεία διεπαφής ή εφέ ενδέχεται να λείπουν αυτήν τη στιγμή. Η Apple έχει ήδη ανακατασκευάσει μέρη της εφαρμογής Apple TV χρησιμοποιώντας JET στο macOS Monterey‌ 12.1.

Dimigeo

Dimigeo

Σχετικά με τον συγγραφέα

Dimigeo ο συνήθης ύποπτος, Owner και διαχειριστής της σελίδας dimigeo.gr, αλλά και όλων των social που θα βρείς κάτω. Φανατικός με την εταιρία που μισούμε και αγαπάμε, αυτή με το δαγκωμένο μήλο. Ελα τωρα αλήθεια περίμενες να γράψω περιγραφή για εμένα...

Αφήστε ένα σχόλιο

You may also like

Apple Mac

Τα Mac ενδέχεται να έχουν “Λειτουργία υψηλής ισχύος”

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Με την τελευταία έκδοση beta του macOS Monterey για τους προγραμματιστές φαίνεται να υπάρχει μία Λειτουργία υψηλής ισχύος” που θα
Apple iPad News

Το OLED iPad Air 2022 δεν θα έχει οθόνη Samsung

  • 10 Οκτωβρίου, 2021
Η Apple έριξε άκυρο στην Samsung για την χρήση μιας οθόνης OLED, για ένα επερχόμενο iPad Air 10,9 ιντσών, σύμφωνα